Kiállítók

1068 Budapest, Király u. 76.

Telefon: +36 1 413 7608
Email: acbinfo@acbgaleria.hu
Honlap: https://acbgaleria.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/acbgaleria/
Instagram: https://www.instagram.com/acbgallery/

A 2003-ban alapított acb Galéria küldetése a kortárs művészet és a magyar neoavantgárd művészet képviselete Magyarországon és a nemzetközi színtéren. A galéria által képviselt, különböző generációkhoz tartozó művészek tevékenységének közös jellemzője a médiumtól független konceptualitás.
A galéria alapvető törekvése a kortárs művészet és közönségének összekapcsolása. Célunk egy olyan platform megteremtése, amelynek keretében a művészek munkáikat egy professzionális szakmai hátterű kontextusban mutathatják be. Ennek bázisát a hazai és nemzetközi szakmai partnerekkel, valamint a széles közönséggel való együttműködés jelenti.
2016 márciusától három kiállítótérben – az acb Galériában, az acb Attachmentben és az acb NA-ban – párhuzamosan három kiállítást tudunk egyszerre bemutatni. Programunkban a galéria művészeinek egyéni kiállításai mellett fontos szerepet tulajdonítunk a csoportos kiállításoknak is. Utóbbiak gyakran meghívott kurátorok szervezésében, a kortárs művészet egy-egy médiuma, tendenciája vagy aktuális jelensége köré épülnek. Kiállításainkat gyakran kísérik tárlatvezetések és kerekasztal-beszélgetések, időről időre pedig kiadványokat jelentetünk meg egy-egy művészhez vagy kiállításhoz kapcsolódóan.
2015 szeptemberében acb ResearchLab néven a Galéria megalapította legújabb részlegét. A ResearchLab tevékenységének fókuszában a magyarországi neoavantgárd és posztavantgárd életművek kutatása, feldolgozása és publikálása áll, hiánypótló jelleggel és a kurrens nemzetközi diskurzusok kontextusában. Az acb Galéria alegységeként részt vesz a galéria kiállításainak koncipiálásában, tudományos előkészítésében, és kutatási hátteret biztosít a megvalósításukhoz. A ResearchLab fő tevékenységéhez tartozik a kisebb, monografikus kiadványok sorozatszerű, valamint a több éves kutatási eredményeket összegző tudományos publikációk megjelentetése.
//
Founded in 2003 acb Gallery’s mission is to represent contemporary art and Hungarian neo-avantgarde art, both in the Hungarian and in the international scene. The various generations of artists represented by the gallery share the characteristics of conceptual principles, regardless of the media they work in.
The gallery’s principal pursuit is to link contemporary art with its audience. Our aim is to give a platform to artists for presenting their work in a professionally supported context. The background for this is created by our collaborations with collectors, with professional partners and with the wider audinece.
From 2016 on in our three exhibition spaces – acb Gallery, acb Attachment and acb NA – we can present three exhibitions parallelly. Besides the solo shows of gallery artists group shows also have a great importance in acb Gallery’s program.  Our group shows are often organized by invited curators to embrace or represent a medium, a tendency or a current phenomenon in contemporary art. Our exhibitions are often accompanied by programs such as panel discussions and guided tours as well as printed publications on an artist or a show published by the gallery.
In September 2015 acb Gallery has launched its newest department. The activity of our ResearchLab focuses on the research, filling a gap in the digestion and publication of Hungarian neo-avant-garde and post-avant-garde oeuvres, with regard to the context of current international discourses. As a subsidiary of acb Gallery, the ResearchLab takes part in the conception and scientific preparation of the Gallery’s exhibitions, and also provides a research background for their realisation. The core activities of the ResearchLab include the serial publication of smaller monographic editions as well as the publication of scientific treatises summarising several years of research.

1137 Budapest, Pozsonyi út 6.

Telefon: +36 70 612 72 76
Web: www.amikor.hu
Email: info@amikor.hu
Facebook: www.facebook.com/amikorgaleria
Instagram: www.instagram.com/amikorgaleria

AZ AMIKOR GALÉRIA BUDAPEST LEGSZÍNESEBB RÉGISÉG ÉS LAKBERENDEZÉSI ÜZLETE, AMELYBEN TÖBB MINT 2000 DARAB MŰTÁRGY, FESTMÉNY, BÚTOR, LAKBERENDEZÉSI KIEGÉSZÍTŐ TALÁLHATÓ, KÉT EMELETEN, ÖSSZESEN 560 NÉGYZETMÉTEREN.
Nálunk kortól, stílustól, értéktől függetlenül mindenki megtalálja az ízlésének, igényeinek megfelelő lakberendezési és használati tárgyakat. Antik, dizájn, mid-century, retró, vintage és újragondolt régiségek azoknak, akik fogékonyak a régire és nyitottak az újra!
Foglalkozunk továbbá régiségek, műtárgyak értékbecslésével, bizományosi és készpénzes adás-vétellel – forduljon bizalommal hozzánk, ha venne vagy eladna! Ismerkedjen meg becsüs munkatársainkkal személyesen üzletünkben – szeretettel várjuk!

1055 Budapest, Balaton utca 4.

Nagy Judit
Telefon: +36 20 450 40 25
Email: fragile61@hotmail.com

Rácz Edit
Telefon: +36 20 449 33 08
Email: csillarvarazs@gmail.com

Web: www.aranycsillar.hu

A főváros szívében található Arany Csillár Galéria – 1065 Budapest
Nagymező utca 45. –  közel ötszáz régi, felújított csillárral várja látogatóit. Az egyedülálló, folyamatosan változó széles kínálatban mindenki megtalálja az enteriőrjéhez leginkább illő csillár mellett igényes műtárgyait, festményeit és bútorait is. Testvér üzletünk– Magyar Kerámia Galéria 1055 Budapest Falk Miksa utca 24-26. – kínálatában a magyar art deco kerámiák mellett, kiemelt helyet foglalnak el a századfordulós ezüst dísz- és használati tárgyak, melyeket gyártáskori állapotban kínálunk eladásra. Kellemes környezetben, széles választékkal és szakértelemmel várjuk az érdeklődőket.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 12.

Telefon: +36 1 269 27 03
Web: www.artcore.hu
Email:  info@artcore.hu
Facebook: www.facebook.com/artcore.antik.and.design/
Instagram: www.instagram.com/artcore_antik_and_design/

ART DECO, BAUHAUS, MID-CENTURY és DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK az ARTCORE Antik & Design üzletében.
Az érdeklődők már megszokhatták, hogy itt különlegesen szép magyar és francia art deco, valamint olasz mid-century bútorokat találnak, melyek a színvonalas felújításnak köszönhetően méltán díszei bármilyen enteriőrnek. Ezeken kívül egyedi tervezésű és gyártású lámpákat, különleges üveg és fém dísztárgyakat, szobrokat, tükröket is láthatnak, melyek egyaránt beilleszthetők a klasszikus, illetve minimalista és a modern otthonokba is.
Budakeszin levő raktárunkat 1.200 nm-re bővítettük, ahol kínálatunk nagy része felújított állapotban megtekinthető.

1033 Budapest, Mozaik utca 1-3.

Krénusz Andrea
Audi értékesítési és marketing vezető

Telefon: +36 1 367 34 25
Mobil: +36 30 210 31 00
Web: www.audicentrumbudapest.hu
Email: akrenusz@audicentrumbudapest.hu
Facebook: www.facebook.com/audicentrumbudapest
Webshop: www.audishop.hu

Az Óbudai Autójavító Kft 1971-ben nyitotta meg kapuit, és azóta állandó fejlesztésekkel, újabb beruházásokkal, valamint a szolgáltatások bővítésével várja ügyfeleit.
A vállalat legfőbb célja a minőségi munkavégzés, az időbeli pontos teljesítés, valamint az ügyfél elégedettség.
Az Óbudai Autójavító Kft. hivatalos Volkswagen, Volkswagen Haszongépjárművek és Audi értékesítési pont, hivatalos Weltauto használtautó partner, valamint hivatalos Volkswagen, Volkswagen Haszongépjárművek, Audi, Seat, Skoda szerviz.
A cég folyamatos fejlődését mutatja, hogy 2010-ben kivívta magának az Audi Centrum Budapest címet és ezen a néven értékesít és javít Audi gépkocsikat. Az Audi Centrum Budapest egyszerre 18 autó bemutatását teszi lehetővé, kizárólagosan itt történik Magyarországon az R8-as értékesítése, illetve az exkluzív szervizben az ügyfelek a szalonból követhetik nyomon autójuk javítását.
Az axioart.com független műkereskedelmi portál, ahol koncentráltan megtalálhat minden lényeges információt aukciósházakról, művészeti galériákról, antikváriumokról és árverésekről. Aukciós gyűjtőportál, ahol egy helyen eléri a hazai árverési szezon aktuális aukciós dátumait és katalógusait, vételi megbízást adhat az egyes tételekre, meghatározott árveréseken élőben licitálhat távolról, kereshet korábbi aukciókon szereplő művekre. Az axioart 2001. óta gyűjti az aukciós katalógusokat, mára piacvezető aukciós szolgáltatója a műtárgypiacnak. Az axioart.com-ot saját tulajdonú know-how-ja, e-kereskedelmi rendszere és adatbázisa segítségével az Axioart Kft. üzemelteti (1061 Budapest, Anker köz 2-4. 3. emelet/5.)
Az axioarton a következő információk és szolgáltatások állnak rendelkezésére:
 • aukciós naptár, benne az aktuális dátumokkal és az elérhető képes aukciós katalógusokkal.
 • korábbi aukciók az aukciós archívumban. 2001. óta építjük ezt az adatbázist, az összegyűjtött tételek száma 4 millió feletti.
 • hírek, cikkek a műkereskedelmi élet világából.
 • részletes kereső az adatbázisban szereplő információ típusoknak megfelelően: kereshet aukciós tételre, időpontra, partnerre és hírre.
 • egyedi szolgáltatások regisztrált felhasználóink számára (a saját oldalon összegezve):
 • vételi megbízások
 • online aukciós licitek
 • bejelentkezés hagyományos aukción valós idejű licitálásra
 • saját katalógus összeállításának lehetősége
 • egyedi műtárgyfigyelő lista
 • megjegyzések a tételekhez
 • tétel-figyelés és aukció előtti értesítés
 • havi hírlevél és
 • tematikus aukciós értesítő kérése.

1052 Budapest, Bécsi utca 1.

Telefon: +36 1 429 30 20
Web: www.bav.hu
Email:  info@bav.hu

BÁV100 – Árverések 100 éve
1920-2020
2020 a BÁV éve! A BÁV jogelődje 100 éve, 1920-ban rendezte meg első aukcióját az Állami Árverési Csarnokban. Az első világháború végével tömegek akarták értékesíteni a műtárgyaikat. Ez az igény hívta életre az Állami Árverési Csarnokot, amely a feketepiaccal szemben lehetőséget adott a szabályozott műkereskedelemre. Már ekkor is neves szakértők válogatták és határozták meg az árverésre kerülő műtárgyakat.
A 30-as évek pénzügyi válsága többek között az Esterházy-, az Andrássy- és a Károlyi-családokat késztette gyűjteményei aukcionálására. Még a második világháború alatt is rendeztek árveréseket, ekkor, 1942-ben került kalapács alá például Iványi-Grünwald Béla festőművész hagyatéka is. Sokan helyezték letétbe a Kinizsi utcai székházban értékeiket, innen azonban a háború végén 200 ezer műtárgyat raboltak el az átvonuló csapatok.
A szocializmus idején ellehetetlenítették a polgári csökevénynek tartott műgyűjtést. A cég, immár Bizományi Áruház Vállalat néven, leginkább használt áruk értékesítésével foglalkozott, hét évig árveréseket sem szervezhettek. A forradalom után, 1957-ben azonban rögtön az Iparművészeti Múzeum üvegcsarnokában lehetett újra licitálni közel másfélezer tételre. A múzeumok ezekben az évtizedekben, élve elővásárlási jogukkal, a BÁV-on keresztül gyarapították gyűjteményeiket. A 60-as években a nagyarányú lakásépítések miatt elsősorban a festmények számítottak divatosnak, de a következő évtizedben divatba jött a porcelánok és ezüsttárgyak gyűjtése is. Már ekkor, 1963-ban elindultak a különböző szakágakra specializálódott becsüsképzések, amelyeket később megnyitottak a nagyközönség számára is.
A 80-as években rendezték meg az első ékszeraukciót, amely azóta is töretlen siker a vásárlók körében. A 90-es évekre megszűnt a cég monopolhelyzete, de a szabad kereskedelemmel számos rejtőzködő műtárgy is a piacra került, így a BÁV a maga színesebb profiljával nem csupán túlélte, de sikeresen zárta az évtizedet. Az új évezredet leginkább a kortárs művészet felé való nyitás határozta meg, ám a 2007-től a Bécsi utcában működő Aukciósházban a rekordok sorát ismét egy gazdasági világválság szakította meg. Az ékszeraukcióknak köszönhetően  a cég sikeresen túljutott a 2008-as évet követő  globális pénzügyi válság időszakán, és köszönhetően a kereslet fellendülésének és a sokszínű árveréseknek, a 2010-es években is számos izgalmas alkotás kerülhetett kalapács alá.
Az elmúlt száz év során az árverések története szorosan összekapcsolódott a műgyűjtés, a műkereskedelem, és a közgyűjtemények történetével: számos új művésznemzedéket követtünk végig pályája során, életművek nyíltak és zárultak le, új trendek jöttek létre és múltak el, közben több százezer alkalommal hangzott el: senki többet, harmadszor! 2020 nem csak egy új évszázad, de egy új korszak kezdete is a BÁV-nál. Kövessék velünk a cég megújulását ebben az évben!

2821 Gyermely, Tatai utca 40.

Telefon: 06 70 439 74 08
Web: bernabo-artfurniture.com
Facebook: facebook.com/bernaboartfurni
Email: bernatjulian82@gmail.com

A Bernabo Art Furniture 21 éves szakmai tapasztalattal működik, fejlődik folyamatosan.
Fő tevékenysége az art deco, art novou, bauhaus stílusú bútorok felkutatása, felújítása és értékesítése.
Rengeteg különleges, valóban egyedi darab található nálunk, melyek a szakszerű, tradicionális (kézi sellak politur) restaurálásnak köszönhetően ismét régi fényükben ragyognak. A legjobb szakemberekkel dolgozunk: asztalos, politúrozó, fafaragó, kárpitos… stb. Megrendelés esetén lehetőség nyílik gyártásra is, a vevő által igényelt faanyagból, színben ill. formában.
Kapcsolatban állunk zongora stúdiókkal folyamatosan restaurálunk, fekete magas fényben is politurozunk. Szállítunk bútorokat a világ több pontjára. Mottónk: Tökéletes minőség a legjobb áron.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 24-26. 

Telefon: +36 1 787 29 98
Web: www.bodogaleria.hu
Email:  info@bodogaleria.hu

„Velünk teljes a kép”

A Bodó Galéria és Aukciósház 2020-ban már a harmadik évét kezdi meg a Falk Miksa utcában. Az aukciósház a majdnem húsz évig működő Magyar-Francia Galéria utódjaként jött létre. Az átalakulás során a galéria gyűjtőköre kibővült és árverezőházzá alakult. A galéria fontos küldetésének tartja a 19. századi európai és magyar akadémista festészet magas színvonalú alkotásainak népszerűsítését a kortárs közönség számára.  Gyűjtőkörébe tartoznak továbbá 19. századi egyedi francia és más európai bútorok, ezüst tárgyak, Zsolnay kerámiák, bronz és márvány szobrok. Az új galéria megnyitásával, kínálatának egyik fő vonalába került a 20. századi modern magyar és kortárs magyar festészet is.

A Bodó Galéria és Aukciósház eddigi működése alatt több nagyszabású kortárs kiállítást rendezett meg, számtalan programsorozatnak lett új résztvevője, és három sikeres aukciót bonyolított le.

A jövőben is számtalan ötlettel, programmal és újdonsággal folytatja működését.

Elődgalériája, a Magyar-Francia Galéria éveken át sikeres résztvevője volt az Antik Enteriőr nagyszabású kiállítássorozatnak.

 A Bodó Galéria és Aukciósház 2019-es bemutatkozást követően 2020-ban kibővült kiállítótérrel csatlakozik az Art and Antique Kiállítás és Vásár programsorozathoz.

Az idei évben a galéria profiljába tartozó mindhárom művészeti korszak (klasszikus, modern és kortárs) egyaránt képviselteti magát a kiállításon. Megtekinthetőek és megvásárolhatóak lesznek ezen időszakok egy-egy kiemelt műalkotásai, valamint a szerteágazó gyűjtemény számos darabja.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.

Telefon: +36 30 662 7274
Email: info@budapestposter.com
Honlap: https://budapestposter.com

Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban

A 2010-ben alapított Budapest Poster Gallery profilja a XX. századi magyar és nemzetközi művészet. A galéria fő fókusza a kereskedelmi grafika, ezen belül a plakátművészet. Kínálatunk kvalitásos eredeti régi plakátokból, plakáttervekből, festményekből, fotográfiákból, rajzokból, metszetekből és egyéb műtárgyakból áll.

A Budapest Poster Gallery régi – 1890 – 1990 közötti időszakból származó – kizárólag eredeti magyar plakátokra és kereskedelmi grafikára specializálódott galéria, melynek kínálatában a magyar plakátművészet legjelentősebb alkotói által tervezett több ezer plakát és plakátterv található – többek között – propaganda, film, kereskedelem, sport és utazás kategóriában. A plakátok mellett galériánk festményekkel, fotográfiákkal, és autonóm sokszorosított grafikával is foglalkozik.

A Contempo Auctions 2016 óta szervez kortárs művészeti árveréseket. A Contempo főként a magyar neoavantgárd és a progresszív művészet képviselőinek munkáit mutatja be árverésein, fókuszálva az egyes életművekben különleges helyet elfoglaló művekre. Az erősen szűrt, tematizált aukciós anyagok összeállításával minden árverés sajátos nézőpontból mutatja be a magyar és nemzetközi kortárs képzőművészet egy-egy kiemelt időszakát, sajátosságát. A Contempo Auctions arculatának magas színvonalú tervezéséért Palotai Gábor számos nemzetközi díjat nyert, többek között 2017-ben a Red Dot dizájndíjat.

A  Contempo tizedik árverését 2020. május 10-én tartja.

//

Contempo Auctions has been organizing auctions of contemporary art since 2016. Contempo principally presents the works of Hungarian neoavantgarde and progressive artist, focusing on the works that have a special place in each oeuvre. By highly-filtered compiling, themed auctions materials each auction shows a unique period and feature of Hungarian and international contemporary art from a special perspective.Gábor Palotai has won numerous international awards for his high-quality design of Contempo Auctions, including the Red Dot Design Award in 2017.The tenth auctions of Contempo will be held on May 10, 2020.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.

Telefon: +36 30 245 45 37
Email:  davidhazyantik@gmail.com

Irodalmi és történelmi kéziratok

1055 Budapest, Falk Miksa utca 13.

Telefon:  +36 70 380 2070, +36 70 376 4171
Web: http://drbrucknerantiques.com

Cégünk 1995 óta foglalkozik műtárgyak forgalmazásával, és azok restaurálásával, gyűjtemények gondozásával. A hazai és nemzetközi piacon szerzett tapasztalatainkra támaszkodva próbálunk a hozzánk forduló gyűjtők, régiségkedvelők igényeinek megfelelni. A hozzánk beérkező nagyszámú anyagból igyekszünk olyan műtárgyakat restaurálni és eladásra kínálni, amelyek kiállják a változó divatirányzatok próbáját, örök értéket megőrizve egy gyűjteményben, vagy bármelyik otthonban.

Igyekszünk nemcsak a legnépszerűbb tárgytípusokat kereső vevőinket kiszolgálni, hanem a műtárgy kereskedelem szinte teljes palettáján kutatjuk a kortalan minőséget.  Kínálatunk jelentős részét távol-keleti műtárgyak, antik kínai kerámia, porcelán és bronz tárgyak teszik ki.

Több mint tíz éve árusítunk online piacon egy saját ebay-shopot üzemeltetve, ennek köszönhetően a nemzetközi műtárgy szállításban és szakszerű csomagolásba komoly tapasztalatokat szereztünk.

1068 Budapest, Szondi utca 94/A.

Telefon: +36 30 247 15 66
Email:  info@studiofabrika.com
Web: www.studiofabrika.com

A Fabrika a huszadik századi régiségek lelőhelye, ahol Art deco, bauhaus, század-közepi modern, bútorokra és kiegészítőkre bukkanhat a látogató. Légies, kecses, kiváló formatervezésű tárgyak és ritkaságok kaphatóak, amik egy megkülönböztetett életérzést közvetítenek. A Fabrika büszkén tárja a vásárlói elé azokat a tárgyakat, amik ma is relevánsak. Kurátori tevékenységük során a tárgyak egyedisége és esztétikája éppen olyan súllyal esik a latba, mint a minőségi és design és környezetvédelmi szempontok.  Mivel az üzlet restaurálással is foglalkozik, így nem ritka a korhűen, vagy egy-egy fantáziadús megoldással felújított tárgy, amiről nem tudjuk levenni a szemünket. A Fabrikában enteriőr tanácsadás is elérhető, annak érdekében, hogy mindenki megismerhesse a különleges tárgyakban rejlő lehetőségeket.

1111 Budapest, Bartók Béla út 30.

E-mail: info@fariantikvitas.hu
Telefon: +36 70 673 0787
Web: www.fariantikvitas.hu
Facebook:  f@fariantikvitas

A galéria alapítója, Fári István neve jól ismert a magyar kultúra és tudomány területén, mint a Galenus Könyvkiadó társtulajdonosa, amely Magyarország legolvasottabb havilapja, a Patika Magazin és számos tudományos ismeretterjesztő könyv publikációját jegyzi már közel 30 éve.

A Fári Antikvitás & Art Galéria megnyitása 20 év gondos és precíz műgyűjtői és művészettámogató magatartás eredményének fémjele.

A galéria fő profilját képezik a régi mesterek művei, a XIX. és XX. századi festmények, bútorok, műtárgyak, porcelánok, ezüstök és ékszerek.

Továbbá kiemelt figyelemmel fordulunk a kortárs festészet irányába. A tulajdonosnak és a galéria munkatársainak egyik kiemelkedő fontosságú célja, hogy a kortárs művészeteket támogassa, a művészeknek kamara kiállítások szervezése által megjelenést biztosítson, valamint a magyar és nemzetközi műkereskedelmi piacokon való elindulásukban pártfogolja őket.

A galéria tulajdonosa és munkatársai szaktudásukkal várják szeretettel a már meglévő és leendő műgyűjtőket.

1114 Budapest, Bartók Béla út 25.

Telefon: +36 1 209 36 35
Fax: +36 1 361 12 09
Weboldal: www.galeriafaur.hu

A 2001 óta működő Faur Zsófi Galéria elsődleges célja a hazai kortárs művészet népszerűsítése és beépítése a nemzetközi művészeti szcénába, amelyet a külföldi vásárokon történő mind aktívabb jelenlétével és a külföldi galériákkal való partnerkapcsolatok kiépítésével kíván elérni.
Ezzel szoros összefüggésben a kelet-közép-európai régió kortárs művészeti szcénájában egyedülálló nyomdaipari és kiadói hátterére támaszkodva a kortárs művészettörténet-írás legújabb eredményeit, több nyelven megjelenő monográfiákat, szakirodalmi kiadványokat ad ki és gondoz. Az utóbbi években a galéria kiállítási programjában kiemelt hangsúllyal szerepel a kortárs magyar fotóművészet, melyet elkötelezetten képvisel a nemzetközi művészeti szcénában. A galéria 2010 óta folyamatosan vesz részt nemzetközi művészeti vásárokon. Többek között:  2010 – Paris Photo, Kinetica Art Fair, 2012 – Art Paris, Fotofever Photography Art Fair, 2013 – SCOPE New York, Art Copenhagen, SWAB Barcelona 2013, SCOPE Miami; 2014 – ART14 London, Artshow Busan, Milan Image Art Fair 2014, 2016- Mia Photo Fair, 2017-Rotterdam Contemporary, 2018 – Scope Basel, 2019 – Art Innsbruck. A galéria és a kiadó társadalmi szerepvállalását jelzi, hogy a művészek nemzetközi képviselete mellett tevékenyen részt vállal a befogadók művészeti, vizuális nevelésében.
A Faur Zsófi Galéria egyrészt arra törekszik, hogy minél szélesebb értő közönséget szólítson meg, mivel a műalkotások élő, emberekkel teli, zsibongó csendben mutatják meg valódi arcukat; másrészt hogy egy folyton nyüzsgő, szellemi és esztétikai közeg, „kultúrtér” legyen, ahová az emberek újra és újra
szívesen térnek vissza.

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 17.

Telefon: +36 20 932 34 33
Email: formaboutique@gmail.com
Web: www.formaboutique.hu

Képzőművészet – Iparművészet – Lakberendezés
A Forma Boutique képzőművészeti és iparművészeti alkotásokkal foglalkozó lakberendezési üzlet, ahol az antiktól a modernig, minden időszak gyöngyszemei megtalálhatóak. Fókuszban a térrendezés, amely a művészi tárgyak egyedi kifejező erejével teremt utánozhatatlan hangulatot.

1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13.

Telefon:
+36 70 381 67 75
Email:
waiting@godot.hu
Web: www.godot.hu
Facebook: www.facebook.com/GodotGallery
Instagram: www.instagram.com/godotgaleria

Bukta Imre: 25 éves a nyugdíjas klub
120×150, olaj, vászon, 2019
Godot Galéria

Az alkotó szabadsága, a gyűjtő szenvedélye

1052 Budapest, Falk Miksa utca 32.

Telefon: +36 20 311 40 03
Email: antikgoldbach@antikgoldbach.hu
Web: www.antikgoldbach.hu

RETROSPEKTÍV TAPÉTA
1970 – 1990
retrospektive wallpaper
20 Munkácsy-díjas mester  50 kiemelkedő műve 30 m2  falfelületen

A Goldbach Kereskedőház nevét 1993 óta ismerhetik Magyarországon. Az utolsó 15 évben a hangsúlyt egyre inkább az antik bútorok, műtárgyak és XIX-XX.sz.-i magyar festészet alkotásainak értékesítésére helyezte. Megnyitotta az Antik Bútor Bankot és a Goldbach Antik Galériát (Falk Miksa u.32.), melyek zsebbarát árai és jó befektetési lehetőségei mellett kiváló minőséget és magas szakmai színvonalat képviselnek.

Goldbach Galéria kiállítása  

Visszapillantás a rendszerváltás előtti mesterek munkáira
(Harminc évvel külföldre kerülésük után visszatért művek 2020 tavaszán)

A kiállított művészek:

 1. Baska József (1935-2017) Munkácsy-díj, mesterei: Hintz Gyula, Barcsay Jenő
 2. Bolgár József (1928-1986) Munkácsy-díj, mesterei: Bernáth Aurél, Kmetty János
 3. Bújdosó  Ernő (1944- ) 1982. Munkácsy-díj, mestere: Barcsay Jenő
 4. Bullás József (1958- ) 1984- MKE, mestere: Dienes Gábor (7 kép)
 5. Czene Gábor (1948- ) autodidakta festő, művei: Magyar Nemzeti Galéria
 6. Csavlek András (1942- ) 1978. Munkácsy-díj, 3/2. Burgas felé
 7. Dezső József (1935-1995) 1957- MKE. mesterei: Bernáth Aurél, MNG
 8. Dienes Gábor (1948-2010) főiskolai tanár, Érdemes Művész, Munkácsy-díj (6 kép)
 9. Kollár György (1950-1992) festő tanár, Esztergom, 1979. Este
 10. Kovács László (1944-2006) 1962-1967. MKE, Munkácsy-díj, mestere: Bernáth Aurél
 11. Mészáros Géza (1943- ) 1969-1974. MKE, mestere: Bernáth Aurél (4 kép)
 12. Mizsér Pál (1941- ) szürrealista festő, művei: MNG, mesterei: Barcsay, Kmetty
 13. M. Novák András (1944- ) MKE, Munkácsy-díj, mesterei: Barcsay, Kmetty (2 kép)
 14. Szántó Piroska (1913-1998) 1932. MKF, mesterei: Szőnyi, Vajda, Vaszary
 15. Szikora Tamás (1943-2012) 1970-’76 MKE, Derkovits-díj, Munkácsy-díj (2 kép)
 16. Szili Géza (1938- ) Moholy-Nagy Egyetem, tanár, Munkácsy-díj, Kossuth-díj
 17. Szűcs Miklós (1945- ) 1967-’73 MKF, Munkácsy-díj (4 kép)
 18. Vojnich Erzsébet, Szűcs Miklós felesége, Prima Primissima-díj
 19. Topor András (1944-1997) 1981. Időmetszet
 20. Tölgh-Molnár Zoltán (1944- ) MKF, egyetemi tanár, docens, Munkácsy-díj (8 kép)
 21. Váli Dezső (1942- ) Deske, 1977. Korszakváltás
 22. Végh András (1940- ) 1967. MKF, 1979. Magány

A felsorolt művek megtekinthetők a Goldbach Galéria kiállító falán.

1061 Budapest, Király utca 34. II/4.

Telefon: +36 1 413 1960
Email: info@indagaleria.hu
Facebook: facebook.com/inda.galeria
Instagram: instagram.com/inda_gallery_budapest

Az INDA Galéria magyar és külföldi kortárs művészek munkáit mutatja be, már jelentős életművel rendelkező művészektől a legfiatalabb tehetségekig, hazai kiállításokon és nemzetközi vásárokon.

A festészet, szobrászat, rajz és videó mellett az utóbbi években a korábbinál nagyobb súllyal van jelen a fotográfia, és a fotó alapú technikák, s megjelent a képzőművészetként értelmezett üvegművészet is.

A közelmúltban számos hazai és nemzetközi siker jutalmazta a munkánkat. Komoly szakmai és sajtóelismerést kapott például a Paris Photón 2018-ban Philip Pocock, majd 2019-ben ugyanitt Csáky Marianne sorozata. A velünk dolgozó művészek a galériától függetlenül több fontos kiállításon szerepeltek. Ábel Tamás üvegmunkáját például beválaszották a világ vezető üvegművészeti kiállítóhelye, a Corning Museum of Glass kiállítására, Koós Gábor Klagenfurtban állított ki, Kicsiny Balázs pedig a Szépművészeti Múzeumban szerepelt a Rubens és kora kiállításon, és tavasszal életmű kiállítása nyílik a Modemben.

//

At its home base in Budapest and art fairs abroad, INDA Gallery presents contemporary art by established Hungarian and international artists as well as young talent.

Besides painting, sculpture, drawing and video, in the past few years, photography and photo-based techniques have become more marked in our programme, and it has recently been extended to glass as a form of fine art too.

Recent achievements we are most proud of include the considerable professional and media attention Philip Pocock’s and Marianne Csáky’s works attracted at Paris Photo 2018 and 2019 respectively. Artists we work with have participated in a number of important exhibitions. Just a few examples: young talent Tamás Ábel’s work was selected to a major show at the Corning Museum of Glass; Gábor Koós exhibited in Klagenfurt; Austria, Balázs Kicsiny was included in the Exhibition Rubens and His Age at Budapest’s Museum of Fine Arts, and his retrospective show is coming soon at Modem in Debrecen.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.

Telefon: +36 1 374 07 74
Email:
 kalmanmaklaryfinearts@gmail.com
Web: www.kalmanmaklary.com

A Kálmán Makláry Fine Arts Galéria a háború utáni párizsi iskola művészeivel, elsősorban olyan absztrakt és szürrealista művészekkel foglalkozik, mint Reigl Judit, Hantai Simon, Fiedler Ferenc, Réth Alfréd, Szenes Árpád, Rozsda Endre és Victor Vasarely. A kortárs magyar művészek közül Sam Havadtoy, Major Kamill, Kucsora Márta, Szőke Miklós Gábor, Szász Sándor, Aatóth Franyó, a koreai művészek tekintetében pedig Suh Jeong-Min, Ilhwa Kim és Hur Kyung-Ae, Sung Pil –Chae, Lim Dong-Lak alkotásait mutatja be itthon és külföldön egyaránt. A fent említett művészeken kívül Moholy-Nagy László, Kallós Pál, Szóbel Géza, Sándorfi István, Csernus Tibor alkotásait prezentálja.
Szerteágazó tevékenységével, a budapesti galéria kiállításaival, Európa jelentős művészeti vásárain való részvételével, könyvek, katalógusok kiadásával olyan elvitathatatlan nagyságok népszerűsítését szolgálja, akik közül többek neve méltatlanul elfelejtődött az elmúlt évtizedekben. Munkája elismerését jelzi, hogy múzeumokkal, gyűjtőkkel sikerült hosszú távú bizalmi kapcsolatot kialakítania. A Galériában kiállított művészek közül ma már többek művei találhatók meg a világ legnagyobb modern művészeti múzeumaiban.
A Kálmán Makláry Fine Arts azon magyar galériák közé tartozik, mely több, mint egy évtizede folyamatosan szerepel Európa legjelentősebb művészeti vásárain, sokszor egyedül képviselve hazánkat:
– 2008 óta Párizs – ART PARIS ART FAIR
– 2007 óta Brüsszel – BRAFA
– 2012. Párizs – Biennale des Antiquaires
– Maastricht – TEFAF ( Showcase)
– 2010. Antik Enteriőr, Plug, Budapest – Budapest Art Fair
A galéria az alábbi nemzetközi művészeti szerezetek tagja:
– N.A. (Syndicat National des Antiquaires Négociants en Objets d’Art Tableaux anciens et modernes de France)
– The Belgian Royal Chamber of Antiques and Art Dealers
– CINOA The International Federation of Dealer Associations

1056 Budapest, Irányi utca 5.

Telefon: +36 30 948 6225
E-mail: kilim@t-online.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kilimbolt/
Web: http://www.kilim.hu

Két biológus, Anatólia hegyeit járva, rácsodálkozott a nomád asszonyok elképesztő szín és forma-gazdag szövési kultúrájára, amellyel a 8 ezer éves hagyományok alapján, életterüket díszítő és mindennapi életükben használt tárgyaikat készítették. Hazahozták az egzotikusnak hitt szőnyegeket, párnákat és döbbenten tapasztalták, hogy akár modern, akár klasszikus otthonban helyezik el azokat, megtöltik a teret avval a fantasztikus erővel, energiával, ami születésüket kísérte. Gyűjteni kezdtek, becsüs iskolát végeztek és amikor már nem fértek el a tárgyak az ágyneműtartóban, szekrény aljában, megnyitották Budapest belvárosában a KILIM boltot. Ennek már 21 éve. Azóta kiterjesztették érdeklődési területüket térben és időben. A Hindukus hegységtől az Atlasz hegységig,  a régitől a kortárs kilim szövés megannyi csodájáig próbálják az üzletükben bemutatni mindazon  textileket, amelyek annyi örömet okoznak nekik és vásárlóiknak.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 24-26.

Telefon: +36 20 279 89 30
Email: info.mipar@gmail.com
Web: www.aranycsillar.hu

A Magyar Kerámia Galéria a Falk Miksa 24-26. házszám alatt közel 15 éve várja a műtárgykedvelő közönséget. Galériánk kínálatában a magyar art deco kerámiák mellett, kiemelt helyet foglalnak el a századfordulós ezüst dísz- és használati tárgyak, melyeket gyártáskori állapotban kínálunk eladásra.
Mindezek mellett csillárok, bútorok, szobrok és lakberendezési tárgyak értékesítésével, illetve vásárlásával foglalkozunk. Kellemes környezetben, széles választékkal és szakértelemmel várjuk az érdeklődőket.

1056 Budapest, Váci utca 67.

Telefon: +36 1 318 14 78 / +36 30 941 86 65
Email: sandorlajtos@gmail.com
Web: www.millennium-antik.hu

A Millennium Antik Műtárgygaléria 2000 óta foglalkozik műtárgyak, festmények vételével és értékesítésével Budapest Belváros egyik legreprezentatívabb negyedében, a Váci utca 67. szám alatt a Ferenciek tere és a Vásárcsarnok közötti részen. A galéria kínálatának fő irányvonalát a 19. és 20. századi kerámiák adják, elsősorban a Zsolnay-gyár munkái a historizmus kezdetétől a szecesszión, art decon át a minimalizmus korszakáig bezáróan. Emellett más számos neves hazai művész műveit is bemutatjuk: Gorka Géza, Gorka Lívia, Gádor István. A kerámiák mellett a porcelánok adják a kínálat másik meghatározó részét: Herendi, Alt Wien, Meissen, Sevres tárgyak képviseletében. Az említetteken kívül kvalitásos antik ezüst tárgyak, korabeli üvegek, bronz és ón dísztárgyak csillárok, lámpák kandalló- és faliórák is megtalálhatóak. A hazai és külföldi műkereskedelemben eltöltött hosszú idő és gazdag tapasztalat által, a felkészült szakmai háttérrel és a kiállításokon való aktív részvételünk eredményeként a műtárgypiac számon tartott és megbecsült tagjai vagyunk.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.

Telefon: +36 1 302 85 87
Email: budapest@missionart.hu
Web: www.missionart.hu

A MissionArt Galéria idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját. 1990-től azonos hangsúllyal foglalkozik kortárs, nagybányai és a klasszikus modern festészettel. A galéria alapítói és egyben tulajdonosai, Jurecskó László és Kishonthy Zsolt művészettörténészek, igazságügyi szakértők, akik bíznak abban, hogy tevékenységük hozzájárul a huszadik századi magyar és a kortárs képzőművészet széleskörű megismeréséhez, ahhoz, hogy a művészetek egyre közelebb kerüljenek életünk ünnepeihez és hétköznapjaihoz. Vallják, hogy a szakértelemmel kiválogatott alkotásokat közvetítő műkereskedelem olyan határterület a kultúra és a gazdaság között, amely képes együtt látni a szellemi és az anyagi értékeket, összhangot teremteni a művészetek élvezete és a „befektetői” biztonság között. Az eltelt harminc év a közel 240 kiállításon kívül több mint 35 könyvet, katalógust, illetve 340 újságcikket, rádió- és tv-riportot eredményezett, az utóbbi években pedig számos, nagysikerű művésztelep szervezése gazdagította a Galéria sokoldalú tevékenységét.

 Nemzetközi vásárokon való részvétel:

  1. Art Forum Berlin
  2. 1999., 2000., 2001. Cultura, Basel
  3. 2004., 2005., 2006. Antik Enteriőr, Plug (2006), Budapest
  4. 2007., 2008., 2009., Budapest Art Fair
  5. kunStart Bolzano
  6. 2010., 2011., 2012., 2017, 2018, 2019 Art Market Budapest
  7. 2019 Antik and Art Budapest

1184 Budapest, Reviczky Gyula utca 9-11.

Telefon: Moravcsik Zoltán: +36 30 391 38 01
Email: moravcsikzoltan@gmail.com
Web: www.facebook.com/moravcsikart/

Egyedi bútorok készítésével megvalósítjuka tervezők által megtervezett, illetve a megrendelők által megálmodott bútorokat, az egyszerűtől a designos, trendi stílusig bezárólag.

1055 Budapest, Balaton utca 8.

Telefon: +36 475 60 00
Email: info@nagyhazi.hu
Web: www.nagyhazi.hu

A Nagyházi Galéria egyike a Magyarországon legrégebben működő régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak, immáron 25 éve vagyunk jelen a műtárgypiacon. A régiségek és műtárgyak legszélesebb kínálatát forgalmazzuk, profilunkba a régi mesterek művein túl a 19-20. századi festmények, grafikák, bútorok, szőnyegek, művészeti tárgyak is beletartoznak, csakúgy, mint az ezüstök, ékszerek és keleti tárgyak. A magyar műkereskedelemben egyedülálló módon népművészeti tárgyak aukcionálásával is foglalkozunk. Célunk, hogy az általunk forgalmazott festmények és műtárgyak időtálló értéket képviselve váljanak egy-egy gyűjtemény vagy enteriőr részévé. A Nagyházi Galéria sikerét művészettörténész, műtárgybecsüs és restaurátor szakembereink felkészültsége és hozzáértő, megbízható munkája szavatolja.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 28.

Telefon: +36 1 269 01 06
Email: info@nautilusantik.com
Kapcsolattartó: Kovács István +36 30 965 87 55

A galéria profilja elsősorban kvalitásos magyar festők műveinek adás-vétele, valamint ehhez kapcsolódóan nívós műtárgyak, ezüstök, bronzszobrok, üvegek, Zsolnay kerámiák, ikonok, porcelánok bemutatása, ill. adás-vétele.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 28.
Telefon: +36 1 212 31 56

1024 Budapest, Szilágyi E. fasor 3.
Telefon:+36 1 302 86 96

Email: info@nemesgaleria.hu

A Nemes Galéria fő profilja a 19-20. századi magyar festmények és grafikák adás-vétele, kiállítása, valamint folyamatosan megtalálhatók kínálatában 17-20. századi külföldi mesterek alkotásai, illetve különleges műtárgyak.
Elméleti és gyakorlati tapasztalataink segítségével arra törekszünk, hogy értékes, átlátható, szakértő szolgáltatást nyújtsunk a gyűjtőközönség számára.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.

Email: volenteva@gmail.com
Web: www.mullerarpad.com
Facebook: www.facebook.com/NEODECO12

Art Deco, Bauhaus, Retro korabeli design tárgyak.

1056 Budapest, Irányi utca 7.

Telefon:
 +36 70 329 82 13
Email: operaantikvitas@gmail.com
Web: www.antikekszer.com

A Opera Antikvitás 2013-ban nyílt, Budapesten a belváros szívében található.
Egyedülállóan régi és antik ékszerek értékesítésével és felvásárlásával foglalkozunk.
Kínálatunkban a 19.századi ékszerek a Szecessziós és Art deco ékszerek szerepelnek, de ma már nem ritka a Vintage kategória sem
Az értékesítés mellett foglalkozunk tanácsadással, értékbecsléssel, ékszer restaurálással ,ékszer javítással is.
Emellett időszakos aukciót is rendezünk amire folyamatosan vesszük át a felkínált ékszereket.
Felvásárláskor készpénzes vételre vagy bizományosi értékesítésre is van lehetőség.

Gombozott, kárómintás, királyi. Bárhogy is nevezzék csodálói, a Chesterfield stílus a mai napig az egyik legkedveltebb, időtálló bútor dizájn.
Dinamikusan fejlődő, fiatal cégünk mögött egy igazi bútorkereskedő család mestersége áll.
Az Oros Sofa fő célja megőrizni ezt a tradíciót és értéket teremteni vásárlóinak, akik számára nélkülözhetetlen a minőség és a komfort ízléses harmóniája. Kompromisszumot nem ismerve ragaszkodunk a hagyományos, több száz éve bevált kézi gyártáshoz. Minden egyes darab gondos odafigyeléssel készül – az erős bükkfa vázat precíz hajtásokkal díszített, feszesre gombozott elsőosztályú marhabőr fedi, mely a legapróbb részletig az angol eleganciát tükrözi.

Az érdeklődők standunkon inspiráló enteriőrben ismerkedhetnek az angol Chesterfield formatervezés klasszikusaival és kipróbálhatják vajpuha antikolt hatású egészbőr foteleink és kanapéink válogatott darabjait.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.

Telefon:
+36 30 960 65 55
Facebook:
facebook.com/pages/Retroom-Interior

RETROOM INTERIOR / MID-CENTURY MODERN
Egy újabb stílus, itt a Mid-Century Modern.
A Retroom Interior kifejezetten az olasz designe szerelmeseinek született.
”Személyes kedvencem ez a korszak! Lenyűgözőnek találom az ötvenes-hatvanas években készült bútorokat és tárgyakat, amelyek híres olasz tervezők munkái. Időtállók és igazi design klasszikusok.”
Ismerhetnek közülük néhányat, de a Retroom Interiorben még közelebb kerülhetnek ehhez a korszakhoz.
Különleges kínálatunkban megjelennek még CINTHYADICTATOR vendégművészünk által megálmodott  egyedi, ’neoretro’ képek is.
A művész merész és különlegesen látásmódjával készült alkotások még izgalmasabbá teszik a luxus enteriőröket.
Schanko Krisztina
Interior Designer

Budapest V. kerület, Nagysándor József utca 3.

Telefon: +36 1 269 0821
Mobil: +36 30 924 7890
Web: http://www.restauratormuhely.hu
Email: showroom@restauratormuhely.hu

Showroom két éve működő galéria, mely Schindler András és Szabó Károly együttműködése.

Elsősorban magyar egyedi és sokszorositott grafikák bemutatása a fő érdeklődésük.

2017-2020 között több kiállitást szerveztünk Nádler István, Fajó János, Kassák Lajos, Gross-Bettelheim Jolán, Zalavári József, Tóth György műveiből. Az Antik and Art kiállitáson másodszor is jelen leszünk. Az idei évben (a tavalyi eklektikus válogatás után) magyar művészek sokszorositott műveiből mutatunk be válogatást: Fajó János, Konok Tamás, Vasarly Victor, Gellért B., Rodolf Herve,…

A galéria a belváros szivében, az V. kerület, Nagysándor József utca 3. alatt található meg.

Suri Imre
Telefon: +36 20 934 63 41

Web: www.suriart.com

Hullan Bea 
Bea autodidakta festő, aki saját szemén és lelkén szűri át a világot, és vetíti vászonra. Gyerekkora óta fest, 2014 óta pedig már ez is a hivatása. Az első időszakában tájképeket festett. Stílusa ekkor még összetett, hisz munkáit áthatja a szürrealizmus és néhol a kubizmus, de egyre inkább kialakul a saját kifejezésmódja. Folyamatos fejlődése már táj és városképein is megfigyelhetőek, nem véletlen, hogy ennek az időszaknak a képei mind gyűjtők tulajdonaiba kerültek. Női portrékat 2016-tól fest, mert gondolatait és érzéseit ezen keresztül tudja a legjobban átadni. Ezek az alkotásai, amelyek már méreteiknél fogva is impozánsok, szinte ráborulnak a nézőkre, és magukkal ragadják saját világukba. 
Milyen nőkről szólnak a képek? Maiakról. Modernekről. Régiekről és újakról, kortalanokról. Nőkről, akiknek az arca tele van érzelmekkel. Akik tele vannak gondolatokkal. Akiknek olvasunk a tekintetében, és akik tekintetéből történetek elevenednek meg. Nőket fest, akiket ismerünk, vagy akikről azt hisszük, hogy ismerjük őket. Képeiből, egy ősi női energia gomolyog, és tudatosan vagy tudattalanul, de mindegyik női karaktere egy-egy női arche-típus. Ott van az anya, a szerető, a harcos, vagy épp a házi tűz őrzője, de ahány érzés és érzelem átfuthat egy nő arcán, azt biztosan felfedezhetjük egy dacos vagy csábító tekintetben vagy egy lefelé görbülő szájban. Bea női különböző karakterűek, korúak és identitásúak. De van bennük ami közös, hogy mindegyikük átment a Hullan Bea szűrőn és ezért Bea nőiségén keresztül kerülnek vászonra. A képeket szemlélő nők pedig, magukra ismernek, egy-egy tekintetben, érzésben, történetben. Hullan Bea női portrékból álló kiállítása immár több mint 30 csodás női karaktert számlál.
Nagyobb kiállításai mellett olykor belefuthatunk Beával egyéjszakás kalandokba, amikoris a tárlat csak egyetlen éjszaka elérhető és megtekinthető.

 

Eddigi nagyobb kiállításai:
2013 Budai Vár,
2014 Lambert Kastély Mór
2014 Árkádia Hotel Budapest
2014 Art of Life Bécs-Wien
2014 Avenue Gardens Budapest
2015 Művelődési Kp. Balatonfűzfő
2015 Rátkay Klub Budapest
2015 Titok Galéria Budapest
2015 Magnet ház Budapest
2015 Dunapart Galéria Budapest
2015 Klauzál Ház Budapest
2016 Magnet Ház Budapest
2016 KMO Galéria Budapest
2017 Magnet Ház Budapest
2017 Lóvasút Végállomás rendezvény központ Budapest
2018 A La Maison Budapest
2018 Hegyvidék Galéria Budapest
2019 KMO Galéria Budapest
2019 Deák Palota Budapest

1043 Budapest, Kiss Ernő utca 3/A.

 

Kontakt: László Zsuzsanna, értékesítési vezető
Telefon: +36 30 486 44 10 / +36 30 878 30 62
Web: www.theancienthome.com
Email: contact@theancienthome.com
Facebook: https://www.facebook.com/theancienthome/

A The Ancient Home Kft. műmárvány és műkő szobrok, kerti szobrok, mellszobrok és domborművek széles választéka mellett, kínál többek között faliszőnyegek, ókori görög vázák, római kerámiák és üvegek kézzel készített másolatait, mozaikokat, illetve klasszikus stílusú bútorokat és egyéb dekorációs tárgyakat. Minden termékünk európai műhelyek szakembereinek munkája.

Vállalkozásunk elsősorban online webáruházként működik nagyrészt ingyenes házhozszállítással, de termékeink kiváló minősége megtekinthető budapesti kiállítótermünkben. Budapesti központunkból a világ minden tájára szállítjuk termékeinket Ausztráliától az Egyesült Államokig.

1053 Budapest, Henszlmann Imre utca 3. 

Telefon: +36 30 722 19 49
Web: www.trpz.hu
Email: info@trpz.hu
Facebook: https://www.facebook.com/trapezgaleria
Instagram: instagram.com/trapezgallery

TRAPÉZ egy fiatal, kortárs művészeti tér Budapest szívében. Fő profilja a különféle médiumok széles skáláját felvonultató nemzetközi kortárs művészet bemutatása, olyan megalapozott vagy épülőben lévő művészeti praxisok támogatása, amelyek az elkötelezett kutatás és a dinamikus kísérletezés határterületeit járják körül. A galéria kiállításai új művészeti produkciók létrehozására teremtenek alkalmat. A klasszikus kiállítótér nyújtotta lehetőségek megragadására és az ezek felfüggesztésére épülő, kísérletibb projektek hasonlóképpen fontos szerepet kapnak a programban.

1053 Budapest, Magyar utca 26.

Telefon: +36 1 337 05 84
Email: galeria@vintage.hu
Web: www.vintage.hu
Facebook: www.facebook.com/vintagegaleriabudapest
Instagram: www.instagram.com/vintage.hu

Az 1997-ben alapított Vintage Galéria magyar és nemzetközi képzőművészeket, fotográfusokat mutat be. A galéria programja a modernizmus alkotói (André Kertész, Kinszki Imre, Moholy-Nagy László), az 1965-1989 közötti időszak neo-avantgarde és konceptuális művészete (Attalai Gábor, Hajas Tibor, Maurer Dóra), valamint kortárs alkotók (Andreas Fogarasi, Ősz Gábor, Szabó Dezső, Szíj Kamilla) bemutatására fókuszál. Célunk, hogy a Vintage kiállítói és kiadói programja aktív részese legyen a hazai és nemzetközi szakmai párbeszédnek.
//
Vintage Galéria is an art gallery founded 1997 in Budapest. Vintage exhibits and represents Hungarian as well as international artists. The gallery program focuses on modernism 1919-1939 (André Kertész, Imre Kinszki, László Moholy-Nagy), conceptual art 1965-1989 (artists of the Eastern-European neo-avantgarde: Gábor Attalai, Tibor Hajas, Dóra Maurer) and a younger generation of contemporary artists (Andreas Fogarasi, Gábor Ősz, Dezső Szabó, Kamilla Szíj). We aspire with the exhibition and publication programme of Vintage Galéria to be an active participant in both the Hungarian and international professional discourse.

1061 Budapest, Vasvári Pál u. 1.

Telefon: +36 1 787 58 66
Web: www.viltin.hu
Web2artsy.net/viltin
Email: hello@viltin.hu
Facebook: https://www.facebook.com/viltingaleria/
Instagram:  https://www.instagram.com/viltingaleria/

A VILTIN Galéria fókuszában a hagyományos médiumok újraértelmezését célzó posztkonceptuális törekvések állnak. A festészet, szobrászat és installáció műfajaiban kibontakozó nemzetközi absztrakt és konceptuális vonatkozású alkotói pozíciók alkotják programjának gerincét.

VILTIN’s focus lies on the post-conceptual ambitions to reinterpret the traditional media. International positions of abstraction and concept-based art in the areas of painting, sculpture, installations have maintained a continuous presence in the program of the gallery.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.

Telefon:
+36 1 312 20 71
Email: info@viragjuditgaleria.hu  
Web: www.viragjuditgaleria.hu

A Virág Judit Galéria és Aukciós ház fő profilja a XIX. és XX. századi kvalitásos magyar festmények és szecessziós Zsolnay kerámiák forgalmazása, bemutatása. A Galéria évente három aukciót rendez, ahol a korlátozott tételszám és a szigorú válogatás biztosítja a színvonalas anyagot és a pergő ritmusú árveréseket. A galéria reprezentatív kiállítótermeiben tematikus, exkluzív kiállítások várják ingyenesen a látogatókat, gyűjtőket. A Galéria feladatának tekinti a hiánypótló monográfiák és kiadványok megjelentetését, valamint részt vállal hasonló kiadványok létrehozásában és szponzorálásában.

7621 Pécs, Király utca 29-31.

Zsdrál Márkó
Telefon:
+36 30 312 45 05
Email:
markozsdral@gmail.com

Zsdrál Veszna
Telefon: +36 30 357 27 82
Email:
csakneked86@gmail.com

A Zsdrál Design & Art egy pécsi házaspár, Zsdrál Márkó és Zsdrál Veszna jóvoltából működik azzal a szándékkal, hogy főképp pécsi kötődésű alkotókat mutasson be és, hogy többnyire iparművészetként aposztrofált műfajokat is népszerűsítsen.
A galéria profilja többek között kvalitásos keramikusművészek képviselete, amely a galéria vezetőinek múltjából fakad: magángyűjteményeket építettek fel Zsolnay-kerámiákból, és segítettek ügyfeleiknek minőségi enteriőrök kiépítésében.
A minőséghez való vonzalom később a kortárs művészet szeretetével egészült ki, így a jelen kollekcióban konkrét, geometrikus és lírai absztrakt fesmények valamint szobrok is megtalálhatók.
A tulajdonosok számára fontos, hogy az általuk képviselt művészek munkái megállják a helyüket a külföldi és belföldi műtárgypiacon egyaránt.
A 2019-es Art Market Budapesten és a S/ALON Budapesten is bemutatkozhattak, Pécsett pedig remek fogadtatással és jó visszajelzésekkel nyitották meg a Zsdrál Design & Art-ot 2019 tavaszán.

1068 Budapest, Király u. 76.

Telefon: +36 1 413 7608
Email: acbinfo@acbgaleria.hu
Web: https://acbgaleria.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/acbgaleria/
Instagram: https://www.instagram.com/acbgallery/

A 2003-ban alapított acb Galéria küldetése a kortárs művészet és a magyar neoavantgárd művészet képviselete Magyarországon és a nemzetközi színtéren. A galéria által képviselt, különböző generációkhoz tartozó művészek tevékenységének közös jellemzője a médiumtól független konceptualitás.
A galéria alapvető törekvése a kortárs művészet és közönségének összekapcsolása. Célunk egy olyan platform megteremtése, amelynek keretében a művészek munkáikat egy professzionális szakmai hátterű kontextusban mutathatják be. Ennek bázisát a hazai és nemzetközi szakmai partnerekkel, valamint a széles közönséggel való együttműködés jelenti.
2016 márciusától három kiállítótérben – az acb Galériában, az acb Attachmentben és az acb NA-ban – párhuzamosan három kiállítást tudunk egyszerre bemutatni. Programunkban a galéria művészeinek egyéni kiállításai mellett fontos szerepet tulajdonítunk a csoportos kiállításoknak is. Utóbbiak gyakran meghívott kurátorok szervezésében, a kortárs művészet egy-egy médiuma, tendenciája vagy aktuális jelensége köré épülnek. Kiállításainkat gyakran kísérik tárlatvezetések és kerekasztal-beszélgetések, időről időre pedig kiadványokat jelentetünk meg egy-egy művészhez vagy kiállításhoz kapcsolódóan.
2015 szeptemberében acb ResearchLab néven a Galéria megalapította legújabb részlegét. A ResearchLab tevékenységének fókuszában a magyarországi neoavantgárd és posztavantgárd életművek kutatása, feldolgozása és publikálása áll, hiánypótló jelleggel és a kurrens nemzetközi diskurzusok kontextusában. Az acb Galéria alegységeként részt vesz a galéria kiállításainak koncipiálásában, tudományos előkészítésében, és kutatási hátteret biztosít a megvalósításukhoz. A ResearchLab fő tevékenységéhez tartozik a kisebb, monografikus kiadványok sorozatszerű, valamint a több éves kutatási eredményeket összegző tudományos publikációk megjelentetése.
//
Founded in 2003 acb Gallery’s mission is to represent contemporary art and Hungarian neo-avantgarde art, both in the Hungarian and in the international scene. The various generations of artists represented by the gallery share the characteristics of conceptual principles, regardless of the media they work in.
The gallery’s principal pursuit is to link contemporary art with its audience. Our aim is to give a platform to artists for presenting their work in a professionally supported context. The background for this is created by our collaborations with collectors, with professional partners and with the wider audinece.
From 2016 on in our three exhibition spaces – acb Gallery, acb Attachment and acb NA – we can present three exhibitions parallelly. Besides the solo shows of gallery artists group shows also have a great importance in acb Gallery’s program.  Our group shows are often organized by invited curators to embrace or represent a medium, a tendency or a current phenomenon in contemporary art. Our exhibitions are often accompanied by programs such as panel discussions and guided tours as well as printed publications on an artist or a show published by the gallery.
In September 2015 acb Gallery has launched its newest department. The activity of our ResearchLab focuses on the research, filling a gap in the digestion and publication of Hungarian neo-avant-garde and post-avant-garde oeuvres, with regard to the context of current international discourses. As a subsidiary of acb Gallery, the ResearchLab takes part in the conception and scientific preparation of the Gallery’s exhibitions, and also provides a research background for their realisation. The core activities of the ResearchLab include the serial publication of smaller monographic editions as well as the publication of scientific treatises summarising several years of research.

1137 Budapest, Pozsonyi út 6.

Telefon: +36 70 612 72 76
Web: www.amikor.hu
Email: info@amikor.hu
Facebook: www.facebook.com/amikorgaleria
Instagram: www.instagram.com/amikorgaleria

AZ AMIKOR GALÉRIA BUDAPEST LEGSZÍNESEBB RÉGISÉG ÉS LAKBERENDEZÉSI ÜZLETE, AMELYBEN TÖBB MINT 2000 DARAB MŰTÁRGY, FESTMÉNY, BÚTOR, LAKBERENDEZÉSI KIEGÉSZÍTŐ TALÁLHATÓ, KÉT EMELETEN, ÖSSZESEN 560 NÉGYZETMÉTEREN.
Nálunk kortól, stílustól, értéktől függetlenül mindenki megtalálja az ízlésének, igényeinek megfelelő lakberendezési és használati tárgyakat. Antik, dizájn, mid-century, retró, vintage és újragondolt régiségek azoknak, akik fogékonyak a régire és nyitottak az újra!
Foglalkozunk továbbá régiségek, műtárgyak értékbecslésével, bizományosi és készpénzes adás-vétellel – forduljon bizalommal hozzánk, ha venne vagy eladna! Ismerkedjen meg becsüs munkatársainkkal személyesen üzletünkben – szeretettel várjuk!

1055 Budapest, Balaton utca 4.

Nagy Judit
Telefon: +36 20 450 40 25
Email: fragile61@hotmail.com

Rácz Edit
Telefon: +36 20 449 33 08
Email: csillarvarazs@gmail.com

Web: www.aranycsillar.hu

A főváros szívében található Arany Csillár Galéria – 1065 Budapest
Nagymező utca 45. –  közel ötszáz régi, felújított csillárral várja látogatóit. Az egyedülálló, folyamatosan változó széles kínálatban mindenki megtalálja az enteriőrjéhez leginkább illő csillár mellett igényes műtárgyait, festményeit és bútorait is. Testvér üzletünk– Magyar Kerámia Galéria 1055 Budapest Falk Miksa utca 24-26. – kínálatában a magyar art deco kerámiák mellett, kiemelt helyet foglalnak el a századfordulós ezüst dísz- és használati tárgyak, melyeket gyártáskori állapotban kínálunk eladásra. Kellemes környezetben, széles választékkal és szakértelemmel várjuk az érdeklődőket.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 12.

Telefon: +36 1 269 27 03
Web: www.artcore.hu
Email:  info@artcore.hu
Facebook: www.facebook.com/artcore.antik.and.design/
Instagram: www.instagram.com/artcore_antik_and_design/

ART DECO, BAUHAUS, MID-CENTURY és DESIGN KÜLÖNLEGESSÉGEK az ARTCORE Antik & Design üzletében.
Az érdeklődők már megszokhatták, hogy itt különlegesen szép magyar és francia art deco, valamint olasz mid-century bútorokat találnak, melyek a színvonalas felújításnak köszönhetően méltán díszei bármilyen enteriőrnek. Ezeken kívül egyedi tervezésű és gyártású lámpákat, különleges üveg és fém dísztárgyakat, szobrokat, tükröket is láthatnak, melyek egyaránt beilleszthetők a klasszikus, illetve minimalista és a modern otthonokba is.
Budakeszin levő raktárunkat 1.200 nm-re bővítettük, ahol kínálatunk nagy része felújított állapotban megtekinthető.

1033 Budapest, Mozaik utca 1-3.

Krénusz Andrea
Audi értékesítési és marketing vezető

Telefon: +36 1 367 34 25
Mobil: +36 30 210 31 00
Web: www.audicentrumbudapest.hu
Email: akrenusz@audicentrumbudapest.hu
Facebook: www.facebook.com/audicentrumbudapest
Webshop: www.audishop.hu

Az Óbudai Autójavító Kft 1971-ben nyitotta meg kapuit, és azóta állandó fejlesztésekkel, újabb beruházásokkal, valamint a szolgáltatások bővítésével várja ügyfeleit.
A vállalat legfőbb célja a minőségi munkavégzés, az időbeli pontos teljesítés, valamint az ügyfél elégedettség.
Az Óbudai Autójavító Kft. hivatalos Volkswagen, Volkswagen Haszongépjárművek és Audi értékesítési pont, hivatalos Weltauto használtautó partner, valamint hivatalos Volkswagen, Volkswagen Haszongépjárművek, Audi, Seat, Skoda szerviz.
A cég folyamatos fejlődését mutatja, hogy 2010-ben kivívta magának az Audi Centrum Budapest címet és ezen a néven értékesít és javít Audi gépkocsikat. Az Audi Centrum Budapest egyszerre 18 autó bemutatását teszi lehetővé, kizárólagosan itt történik Magyarországon az R8-as értékesítése, illetve az exkluzív szervizben az ügyfelek a szalonból követhetik nyomon autójuk javítását.
Az axioart.com független műkereskedelmi portál, ahol koncentráltan megtalálhat minden lényeges információt aukciósházakról, művészeti galériákról, antikváriumokról és árverésekről. Aukciós gyűjtőportál, ahol egy helyen eléri a hazai árverési szezon aktuális aukciós dátumait és katalógusait, vételi megbízást adhat az egyes tételekre, meghatározott árveréseken élőben licitálhat távolról, kereshet korábbi aukciókon szereplő művekre. Az axioart 2001. óta gyűjti az aukciós katalógusokat, mára piacvezető aukciós szolgáltatója a műtárgypiacnak. Az axioart.com-ot saját tulajdonú know-how-ja, e-kereskedelmi rendszere és adatbázisa segítségével az Axioart Kft. üzemelteti (1061 Budapest, Anker köz 2-4. 3. emelet/5.)
Az axioarton a következő információk és szolgáltatások állnak rendelkezésére:
 • aukciós naptár, benne az aktuális dátumokkal és az elérhető képes aukciós katalógusokkal.
 • korábbi aukciók az aukciós archívumban. 2001. óta építjük ezt az adatbázist, az összegyűjtött tételek száma 4 millió feletti.
 • hírek, cikkek a műkereskedelmi élet világából.
 • részletes kereső az adatbázisban szereplő információ típusoknak megfelelően: kereshet aukciós tételre, időpontra, partnerre és hírre.
 • egyedi szolgáltatások regisztrált felhasználóink számára (a saját oldalon összegezve):
 • vételi megbízások
 • online aukciós licitek
 • bejelentkezés hagyományos aukción valós idejű licitálásra
 • saját katalógus összeállításának lehetősége
 • egyedi műtárgyfigyelő lista
 • megjegyzések a tételekhez
 • tétel-figyelés és aukció előtti értesítés
 • havi hírlevél és
 • tematikus aukciós értesítő kérése.

1052 Budapest, Bécsi utca 1.

Telefon: +36 1 429 30 20
Web: www.bav.hu
Email:  info@bav.hu

BÁV100 – Árverések 100 éve
1920-2020
2020 a BÁV éve! A BÁV jogelődje 100 éve, 1920-ban rendezte meg első aukcióját az Állami Árverési Csarnokban. Az első világháború végével tömegek akarták értékesíteni a műtárgyaikat. Ez az igény hívta életre az Állami Árverési Csarnokot, amely a feketepiaccal szemben lehetőséget adott a szabályozott műkereskedelemre. Már ekkor is neves szakértők válogatták és határozták meg az árverésre kerülő műtárgyakat.
A 30-as évek pénzügyi válsága többek között az Esterházy-, az Andrássy- és a Károlyi-családokat késztette gyűjteményei aukcionálására. Még a második világháború alatt is rendeztek árveréseket, ekkor, 1942-ben került kalapács alá például Iványi-Grünwald Béla festőművész hagyatéka is. Sokan helyezték letétbe a Kinizsi utcai székházban értékeiket, innen azonban a háború végén 200 ezer műtárgyat raboltak el az átvonuló csapatok.
A szocializmus idején ellehetetlenítették a polgári csökevénynek tartott műgyűjtést. A cég, immár Bizományi Áruház Vállalat néven, leginkább használt áruk értékesítésével foglalkozott, hét évig árveréseket sem szervezhettek. A forradalom után, 1957-ben azonban rögtön az Iparművészeti Múzeum üvegcsarnokában lehetett újra licitálni közel másfélezer tételre. A múzeumok ezekben az évtizedekben, élve elővásárlási jogukkal, a BÁV-on keresztül gyarapították gyűjteményeiket. A 60-as években a nagyarányú lakásépítések miatt elsősorban a festmények számítottak divatosnak, de a következő évtizedben divatba jött a porcelánok és ezüsttárgyak gyűjtése is. Már ekkor, 1963-ban elindultak a különböző szakágakra specializálódott becsüsképzések, amelyeket később megnyitottak a nagyközönség számára is.
A 80-as években rendezték meg az első ékszeraukciót, amely azóta is töretlen siker a vásárlók körében. A 90-es évekre megszűnt a cég monopolhelyzete, de a szabad kereskedelemmel számos rejtőzködő műtárgy is a piacra került, így a BÁV a maga színesebb profiljával nem csupán túlélte, de sikeresen zárta az évtizedet. Az új évezredet leginkább a kortárs művészet felé való nyitás határozta meg, ám a 2007-től a Bécsi utcában működő Aukciósházban a rekordok sorát ismét egy gazdasági világválság szakította meg. Az ékszeraukcióknak köszönhetően  a cég sikeresen túljutott a 2008-as évet követő  globális pénzügyi válság időszakán, és köszönhetően a kereslet fellendülésének és a sokszínű árveréseknek, a 2010-es években is számos izgalmas alkotás kerülhetett kalapács alá.
Az elmúlt száz év során az árverések története szorosan összekapcsolódott a műgyűjtés, a műkereskedelem, és a közgyűjtemények történetével: számos új művésznemzedéket követtünk végig pályája során, életművek nyíltak és zárultak le, új trendek jöttek létre és múltak el, közben több százezer alkalommal hangzott el: senki többet, harmadszor! 2020 nem csak egy új évszázad, de egy új korszak kezdete is a BÁV-nál. Kövessék velünk a cég megújulását ebben az évben!

2821 Gyermely, Tatai utca 40.

Telefon: 06 70 439 74 08
Web: bernabo-artfurniture.com
Facebook: facebook.com/bernaboartfurni
Email: bernatjulian82@gmail.com

A Bernabo Art Furniture 21 éves szakmai tapasztalattal működik, fejlődik folyamatosan.
Fő tevékenysége az art deco, art novou, bauhaus stílusú bútorok felkutatása, felújítása és értékesítése.
Rengeteg különleges, valóban egyedi darab található nálunk, melyek a szakszerű, tradicionális (kézi sellak politur) restaurálásnak köszönhetően ismét régi fényükben ragyognak. A legjobb szakemberekkel dolgozunk: asztalos, politúrozó, fafaragó, kárpitos… stb. Megrendelés esetén lehetőség nyílik gyártásra is, a vevő által igényelt faanyagból, színben ill. formában.
Kapcsolatban állunk zongora stúdiókkal folyamatosan restaurálunk, fekete magas fényben is politurozunk. Szállítunk bútorokat a világ több pontjára. Mottónk: Tökéletes minőség a legjobb áron.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 24-26. 

Telefon: +36 1 787 29 98
Web: www.bodogaleria.hu
Email:  info@bodogaleria.hu

„Velünk teljes a kép”

A Bodó Galéria és Aukciósház 2020-ban már a harmadik évét kezdi meg a Falk Miksa utcában. Az aukciósház a majdnem húsz évig működő Magyar-Francia Galéria utódjaként jött létre. Az átalakulás során a galéria gyűjtőköre kibővült és árverezőházzá alakult. A galéria fontos küldetésének tartja a 19. századi európai és magyar akadémista festészet magas színvonalú alkotásainak népszerűsítését a kortárs közönség számára.  Gyűjtőkörébe tartoznak továbbá 19. századi egyedi francia és más európai bútorok, ezüst tárgyak, Zsolnay kerámiák, bronz és márvány szobrok. Az új galéria megnyitásával, kínálatának egyik fő vonalába került a 20. századi modern magyar és kortárs magyar festészet is.

A Bodó Galéria és Aukciósház eddigi működése alatt több nagyszabású kortárs kiállítást rendezett meg, számtalan programsorozatnak lett új résztvevője, és három sikeres aukciót bonyolított le.

A jövőben is számtalan ötlettel, programmal és újdonsággal folytatja működését.

Elődgalériája, a Magyar-Francia Galéria éveken át sikeres résztvevője volt az Antik Enteriőr nagyszabású kiállítássorozatnak.

 A Bodó Galéria és Aukciósház 2019-es bemutatkozást követően 2020-ban kibővült kiállítótérrel csatlakozik az Art and Antique Kiállítás és Vásár programsorozathoz.

Az idei évben a galéria profiljába tartozó mindhárom művészeti korszak (klasszikus, modern és kortárs) egyaránt képviselteti magát a kiállításon. Megtekinthetőek és megvásárolhatóak lesznek ezen időszakok egy-egy kiemelt műalkotásai, valamint a szerteágazó gyűjtemény számos darabja.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.

Telefon: +36 30 662 7274
Email: info@budapestposter.com
Honlap: https://budapestposter.com
Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban

A 2010-ben alapított Budapest Poster Gallery profilja a XX. századi magyar és nemzetközi művészet. A galéria fő fókusza a kereskedelmi grafika, ezen belül a plakátművészet. Kínálatunk kvalitásos eredeti régi plakátokból, plakáttervekből, festményekből, fotográfiákból, rajzokból, metszetekből és egyéb műtárgyakból áll.

A Budapest Poster Gallery régi – 1890 – 1990 közötti időszakból származó – kizárólag eredeti magyar plakátokra és kereskedelmi grafikára specializálódott galéria, melynek kínálatában a magyar plakátművészet legjelentősebb alkotói által tervezett több ezer plakát és plakátterv található – többek között – propaganda, film, kereskedelem, sport és utazás kategóriában. A plakátok mellett galériánk festményekkel, fotográfiákkal, és autonóm sokszorosított grafikával is foglalkozik.

A Contempo Auctions 2016 óta szervez kortárs művészeti árveréseket. A Contempo főként a magyar neoavantgárd és a progresszív művészet képviselőinek munkáit mutatja be árverésein, fókuszálva az egyes életművekben különleges helyet elfoglaló művekre. Az erősen szűrt, tematizált aukciós anyagok összeállításával minden árverés sajátos nézőpontból mutatja be a magyar és nemzetközi kortárs képzőművészet egy-egy kiemelt időszakát, sajátosságát. A Contempo Auctions arculatának magas színvonalú tervezéséért Palotai Gábor számos nemzetközi díjat nyert, többek között 2017-ben a Red Dot dizájndíjat.

A  Contempo tizedik árverését 2020. május 10-én tartja.

//

Contempo Auctions has been organizing auctions of contemporary art since 2016. Contempo principally presents the works of Hungarian neoavantgarde and progressive artist, focusing on the works that have a special place in each oeuvre. By highly-filtered compiling, themed auctions materials each auction shows a unique period and feature of Hungarian and international contemporary art from a special perspective.Gábor Palotai has won numerous international awards for his high-quality design of Contempo Auctions, including the Red Dot Design Award in 2017.The tenth auctions of Contempo will be held on May 10, 2020.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.

Telefon: +36 30 245 45 37
Email:  davidhazyantik@gmail.com

Irodalmi és történelmi kéziratok

1055 Budapest, Falk Miksa utca 13.

Telefon:  +36 70 380 2070, +36 70 376 4171
Web: http://drbrucknerantiques.com

Cégünk 1995 óta foglalkozik műtárgyak forgalmazásával, és azok restaurálásával, gyűjtemények gondozásával. A hazai és nemzetközi piacon szerzett tapasztalatainkra támaszkodva próbálunk a hozzánk forduló gyűjtők, régiségkedvelők igényeinek megfelelni. A hozzánk beérkező nagyszámú anyagból igyekszünk olyan műtárgyakat restaurálni és eladásra kínálni, amelyek kiállják a változó divatirányzatok próbáját, örök értéket megőrizve egy gyűjteményben, vagy bármelyik otthonban.

Igyekszünk nemcsak a legnépszerűbb tárgytípusokat kereső vevőinket kiszolgálni, hanem a műtárgy kereskedelem szinte teljes palettáján kutatjuk a kortalan minőséget.  Kínálatunk jelentős részét távol-keleti műtárgyak, antik kínai kerámia, porcelán és bronz tárgyak teszik ki.

Több mint tíz éve árusítunk online piacon egy saját ebay-shopot üzemeltetve, ennek köszönhetően a nemzetközi műtárgy szállításban és szakszerű csomagolásba komoly tapasztalatokat szereztünk.

1068 Budapest, Szondi utca 94/A.

Telefon: +36 30 247 15 66
Email:  info@studiofabrika.com
Web: www.studiofabrika.com

A Fabrika a huszadik századi régiségek lelőhelye, ahol Art deco, bauhaus, század-közepi modern, bútorokra és kiegészítőkre bukkanhat a látogató. Légies, kecses, kiváló formatervezésű tárgyak és ritkaságok kaphatóak, amik egy megkülönböztetett életérzést közvetítenek. A Fabrika büszkén tárja a vásárlói elé azokat a tárgyakat, amik ma is relevánsak. Kurátori tevékenységük során a tárgyak egyedisége és esztétikája éppen olyan súllyal esik a latba, mint a minőségi és design és környezetvédelmi szempontok.  Mivel az üzlet restaurálással is foglalkozik, így nem ritka a korhűen, vagy egy-egy fantáziadús megoldással felújított tárgy, amiről nem tudjuk levenni a szemünket. A Fabrikában enteriőr tanácsadás is elérhető, annak érdekében, hogy mindenki megismerhesse a különleges tárgyakban rejlő lehetőségeket.

1111 Budapest, Bartók Béla út 30.

E-mail: info@fariantikvitas.hu
Telefon: +36 70 673 0787
Web: www.fariantikvitas.hu
Facebook:  f@fariantikvitas

A galéria alapítója, Fári István neve jól ismert a magyar kultúra és tudomány területén, mint a Galenus Könyvkiadó társtulajdonosa, amely Magyarország legolvasottabb havilapja, a Patika Magazin és számos tudományos ismeretterjesztő könyv publikációját jegyzi már közel 30 éve.

A Fári Antikvitás & Art Galéria megnyitása 20 év gondos és precíz műgyűjtői és művészettámogató magatartás eredményének fémjele.

A galéria fő profilját képezik a régi mesterek művei, a XIX. és XX. századi festmények, bútorok, műtárgyak, porcelánok, ezüstök és ékszerek.

Továbbá kiemelt figyelemmel fordulunk a kortárs festészet irányába. A tulajdonosnak és a galéria munkatársainak egyik kiemelkedő fontosságú célja, hogy a kortárs művészeteket támogassa, a művészeknek kamara kiállítások szervezése által megjelenést biztosítson, valamint a magyar és nemzetközi műkereskedelmi piacokon való elindulásukban pártfogolja őket.

A galéria tulajdonosa és munkatársai szaktudásukkal várják szeretettel a már meglévő és leendő műgyűjtőket.

1114 Budapest, Bartók Béla út 25.

Telefon: +36 1 209 36 35
Fax: +36 1 361 12 09
Weboldal: www.galeriafaur.hu

A 2001 óta működő Faur Zsófi Galéria elsődleges célja a hazai kortárs művészet népszerűsítése és beépítése a nemzetközi művészeti szcénába, amelyet a külföldi vásárokon történő mind aktívabb jelenlétével és a külföldi galériákkal való partnerkapcsolatok kiépítésével kíván elérni.
Ezzel szoros összefüggésben a kelet-közép-európai régió kortárs művészeti szcénájában egyedülálló nyomdaipari és kiadói hátterére támaszkodva a kortárs művészettörténet-írás legújabb eredményeit, több nyelven megjelenő monográfiákat, szakirodalmi kiadványokat ad ki és gondoz. Az utóbbi években a galéria kiállítási programjában kiemelt hangsúllyal szerepel a kortárs magyar fotóművészet, melyet elkötelezetten képvisel a nemzetközi művészeti szcénában. A galéria 2010 óta folyamatosan vesz részt nemzetközi művészeti vásárokon. Többek között:  2010 – Paris Photo, Kinetica Art Fair, 2012 – Art Paris, Fotofever Photography Art Fair, 2013 – SCOPE New York, Art Copenhagen, SWAB Barcelona 2013, SCOPE Miami; 2014 – ART14 London, Artshow Busan, Milan Image Art Fair 2014, 2016- Mia Photo Fair, 2017-Rotterdam Contemporary, 2018 – Scope Basel, 2019 – Art Innsbruck. A galéria és a kiadó társadalmi szerepvállalását jelzi, hogy a művészek nemzetközi képviselete mellett tevékenyen részt vállal a befogadók művészeti, vizuális nevelésében.
A Faur Zsófi Galéria egyrészt arra törekszik, hogy minél szélesebb értő közönséget szólítson meg, mivel a műalkotások élő, emberekkel teli, zsibongó csendben mutatják meg valódi arcukat; másrészt hogy egy folyton nyüzsgő, szellemi és esztétikai közeg, „kultúrtér” legyen, ahová az emberek újra és újra
szívesen térnek vissza.

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 17.

Telefon: +36 20 932 34 33
Email: formaboutique@gmail.com
Web: www.formaboutique.hu

Képzőművészet – Iparművészet – Lakberendezés
A Forma Boutique képzőművészeti és iparművészeti alkotásokkal foglalkozó lakberendezési üzlet, ahol az antiktól a modernig, minden időszak gyöngyszemei megtalálhatóak. Fókuszban a térrendezés, amely a művészi tárgyak egyedi kifejező erejével teremt utánozhatatlan hangulatot.

1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13.

Telefon:
+36 70 381 67 75
Email:
waiting@godot.hu
Web: www.godot.hu
Facebook: www.facebook.com/GodotGallery
Instagram: www.instagram.com/godotgaleria

Bukta Imre: 25 éves a nyugdíjas klub
120×150, olaj, vászon, 2019
Godot Galéria

Az alkotó szabadsága, a gyűjtő szenvedélye

1052 Budapest, Falk Miksa utca 32.

Telefon: +36 20 311 40 03
Email: antikgoldbach@antikgoldbach.hu
Web: www.antikgoldbach.hu

RETROSPEKTÍV TAPÉTA
1970 – 1990
retrospektive wallpaper
20 Munkácsy-díjas mester  50 kiemelkedő műve 30 m2  falfelületen

A Goldbach Kereskedőház nevét 1993 óta ismerhetik Magyarországon. Az utolsó 15 évben a hangsúlyt egyre inkább az antik bútorok, műtárgyak és XIX-XX.sz.-i magyar festészet alkotásainak értékesítésére helyezte. Megnyitotta az Antik Bútor Bankot és a Goldbach Antik Galériát (Falk Miksa u.32.), melyek zsebbarát árai és jó befektetési lehetőségei mellett kiváló minőséget és magas szakmai színvonalat képviselnek.

Goldbach Galéria kiállítása  

Visszapillantás a rendszerváltás előtti mesterek munkáira
(Harminc évvel külföldre kerülésük után visszatért művek 2020 tavaszán)

A kiállított művészek:

 1. Baska József (1935-2017) Munkácsy-díj, mesterei: Hintz Gyula, Barcsay Jenő
 2. Bolgár József (1928-1986) Munkácsy-díj, mesterei: Bernáth Aurél, Kmetty János
 3. Bújdosó  Ernő (1944- ) 1982. Munkácsy-díj, mestere: Barcsay Jenő
 4. Bullás József (1958- ) 1984- MKE, mestere: Dienes Gábor (7 kép)
 5. Czene Gábor (1948- ) autodidakta festő, művei: Magyar Nemzeti Galéria
 6. Csavlek András (1942- ) 1978. Munkácsy-díj, 3/2. Burgas felé
 7. Dezső József (1935-1995) 1957- MKE. mesterei: Bernáth Aurél, MNG
 8. Dienes Gábor (1948-2010) főiskolai tanár, Érdemes Művész, Munkácsy-díj (6 kép)
 9. Kollár György (1950-1992) festő tanár, Esztergom, 1979. Este
 10. Kovács László (1944-2006) 1962-1967. MKE, Munkácsy-díj, mestere: Bernáth Aurél
 11. Mészáros Géza (1943- ) 1969-1974. MKE, mestere: Bernáth Aurél (4 kép)
 12. Mizsér Pál (1941- ) szürrealista festő, művei: MNG, mesterei: Barcsay, Kmetty
 13. M. Novák András (1944- ) MKE, Munkácsy-díj, mesterei: Barcsay, Kmetty (2 kép)
 14. Szántó Piroska (1913-1998) 1932. MKF, mesterei: Szőnyi, Vajda, Vaszary
 15. Szikora Tamás (1943-2012) 1970-’76 MKE, Derkovits-díj, Munkácsy-díj (2 kép)
 16. Szili Géza (1938- ) Moholy-Nagy Egyetem, tanár, Munkácsy-díj, Kossuth-díj
 17. Szűcs Miklós (1945- ) 1967-’73 MKF, Munkácsy-díj (4 kép)
 18. Vojnich Erzsébet, Szűcs Miklós felesége, Prima Primissima-díj
 19. Topor András (1944-1997) 1981. Időmetszet
 20. Tölgh-Molnár Zoltán (1944- ) MKF, egyetemi tanár, docens, Munkácsy-díj (8 kép)
 21. Váli Dezső (1942- ) Deske, 1977. Korszakváltás
 22. Végh András (1940- ) 1967. MKF, 1979. Magány

A felsorolt művek megtekinthetők a Goldbach Galéria kiállító falán.

1061 Budapest, Király utca 34. II/4.

Telefonszám: +36 1 413 1960
Emailcím: info@indagaleria.hu
Facebook: facebook.com/inda.galeria
Instagram: instagram.com/inda_gallery_budapest

Az INDA Galéria magyar és külföldi kortárs művészek munkáit mutatja be, már jelentős életművel rendelkező művészektől a legfiatalabb tehetségekig, hazai kiállításokon és nemzetközi vásárokon.

A festészet, szobrászat, rajz és videó mellett az utóbbi években a korábbinál nagyobb súllyal van jelen a fotográfia, és a fotó alapú technikák, s megjelent a képzőművészetként értelmezett üvegművészet is.

A közelmúltban számos hazai és nemzetközi siker jutalmazta a munkánkat. Komoly szakmai és sajtóelismerést kapott például a Paris Photón 2018-ban Philip Pocock, majd 2019-ben ugyanitt Csáky Marianne sorozata. A velünk dolgozó művészek a galériától függetlenül több fontos kiállításon szerepeltek. Ábel Tamás üvegmunkáját például beválaszották a világ vezető üvegművészeti kiállítóhelye, a Corning Museum of Glass kiállítására, Koós Gábor Klagenfurtban állított ki, Kicsiny Balázs pedig a Szépművészeti Múzeumban szerepelt a Rubens és kora kiállításon, és tavasszal életmű kiállítása nyílik a Modemben.

//

At its home base in Budapest and art fairs abroad, INDA Gallery presents contemporary art by established Hungarian and international artists as well as young talent.

Besides painting, sculpture, drawing and video, in the past few years, photography and photo-based techniques have become more marked in our programme, and it has recently been extended to glass as a form of fine art too.

Recent achievements we are most proud of include the considerable professional and media attention Philip Pocock’s and Marianne Csáky’s works attracted at Paris Photo 2018 and 2019 respectively. Artists we work with have participated in a number of important exhibitions. Just a few examples: young talent Tamás Ábel’s work was selected to a major show at the Corning Museum of Glass; Gábor Koós exhibited in Klagenfurt; Austria, Balázs Kicsiny was included in the Exhibition Rubens and His Age at Budapest’s Museum of Fine Arts, and his retrospective show is coming soon at Modem in Debrecen.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.

Telefon: +36 1 374 07 74
Email:
 kalmanmaklaryfinearts@gmail.com
Web: www.kalmanmaklary.com

A Kálmán Makláry Fine Arts Galéria a háború utáni párizsi iskola művészeivel, elsősorban olyan absztrakt és szürrealista művészekkel foglalkozik, mint Reigl Judit, Hantai Simon, Fiedler Ferenc, Réth Alfréd, Szenes Árpád, Rozsda Endre és Victor Vasarely. A kortárs magyar művészek közül Sam Havadtoy, Major Kamill, Kucsora Márta, Szőke Miklós Gábor, Szász Sándor, Aatóth Franyó, a koreai művészek tekintetében pedig Suh Jeong-Min, Ilhwa Kim és Hur Kyung-Ae, Sung Pil –Chae, Lim Dong-Lak alkotásait mutatja be itthon és külföldön egyaránt. A fent említett művészeken kívül Moholy-Nagy László, Kallós Pál, Szóbel Géza, Sándorfi István, Csernus Tibor alkotásait prezentálja.
Szerteágazó tevékenységével, a budapesti galéria kiállításaival, Európa jelentős művészeti vásárain való részvételével, könyvek, katalógusok kiadásával olyan elvitathatatlan nagyságok népszerűsítését szolgálja, akik közül többek neve méltatlanul elfelejtődött az elmúlt évtizedekben. Munkája elismerését jelzi, hogy múzeumokkal, gyűjtőkkel sikerült hosszú távú bizalmi kapcsolatot kialakítania. A Galériában kiállított művészek közül ma már többek művei találhatók meg a világ legnagyobb modern művészeti múzeumaiban.
A Kálmán Makláry Fine Arts azon magyar galériák közé tartozik, mely több, mint egy évtizede folyamatosan szerepel Európa legjelentősebb művészeti vásárain, sokszor egyedül képviselve hazánkat:
– 2008 óta Párizs – ART PARIS ART FAIR
– 2007 óta Brüsszel – BRAFA
– 2012. Párizs – Biennale des Antiquaires
– Maastricht – TEFAF ( Showcase)
– 2010. Antik Enteriőr, Plug, Budapest – Budapest Art Fair
A galéria az alábbi nemzetközi művészeti szerezetek tagja:
– N.A. (Syndicat National des Antiquaires Négociants en Objets d’Art Tableaux anciens et modernes de France)
– The Belgian Royal Chamber of Antiques and Art Dealers
– CINOA The International Federation of Dealer Associations

1056 Budapest, Irányi utca 5.

Telefon: +36 30 948 6225
Email: kilim@t-online.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kilimbolt/
Web: http://www.kilim.hu

Két biológus, Anatólia hegyeit járva, rácsodálkozott a nomád asszonyok elképesztő szín és forma-gazdag szövési kultúrájára, amellyel a 8 ezer éves hagyományok alapján, életterüket díszítő és mindennapi életükben használt tárgyaikat készítették. Hazahozták az egzotikusnak hitt szőnyegeket, párnákat és döbbenten tapasztalták, hogy akár modern, akár klasszikus otthonban helyezik el azokat, megtöltik a teret avval a fantasztikus erővel, energiával, ami születésüket kísérte. Gyűjteni kezdtek, becsüs iskolát végeztek és amikor már nem fértek el a tárgyak az ágyneműtartóban, szekrény aljában, megnyitották Budapest belvárosában a KILIM boltot. Ennek már 21 éve. Azóta kiterjesztették érdeklődési területüket térben és időben. A Hindukus hegységtől az Atlasz hegységig,  a régitől a kortárs kilim szövés megannyi csodájáig próbálják az üzletükben bemutatni mindazon  textileket, amelyek annyi örömet okoznak nekik és vásárlóiknak.

1055 Budapest, Falk Miksa utca 24-26.

Telefon: +36 20 279 89 30
Email: info.mipar@gmail.com
Web: www.aranycsillar.hu

A Magyar Kerámia Galéria a Falk Miksa 24-26. házszám alatt közel 15 éve várja a műtárgykedvelő közönséget. Galériánk kínálatában a magyar art deco kerámiák mellett, kiemelt helyet foglalnak el a századfordulós ezüst dísz- és használati tárgyak, melyeket gyártáskori állapotban kínálunk eladásra.
Mindezek mellett csillárok, bútorok, szobrok és lakberendezési tárgyak értékesítésével, illetve vásárlásával foglalkozunk. Kellemes környezetben, széles választékkal és szakértelemmel várjuk az érdeklődőket.

1056 Budapest, Váci utca 67.

Telefon: +36 1 318 14 78 / +36 30 941 86 65
Email: sandorlajtos@gmail.com
Web: www.millennium-antik.hu

A Millennium Antik Műtárgygaléria 2000 óta foglalkozik műtárgyak, festmények vételével és értékesítésével Budapest Belváros egyik legreprezentatívabb negyedében, a Váci utca 67. szám alatt a Ferenciek tere és a Vásárcsarnok közötti részen. A galéria kínálatának fő irányvonalát a 19. és 20. századi kerámiák adják, elsősorban a Zsolnay-gyár munkái a historizmus kezdetétől a szecesszión, art decon át a minimalizmus korszakáig bezáróan. Emellett más számos neves hazai művész műveit is bemutatjuk: Gorka Géza, Gorka Lívia, Gádor István. A kerámiák mellett a porcelánok adják a kínálat másik meghatározó részét: Herendi, Alt Wien, Meissen, Sevres tárgyak képviseletében. Az említetteken kívül kvalitásos antik ezüst tárgyak, korabeli üvegek, bronz és ón dísztárgyak csillárok, lámpák kandalló- és faliórák is megtalálhatóak. A hazai és külföldi műkereskedelemben eltöltött hosszú idő és gazdag tapasztalat által, a felkészült szakmai háttérrel és a kiállításokon való aktív részvételünk eredményeként a műtárgypiac számon tartott és megbecsült tagjai vagyunk.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.

Telefon: +36 1 302 85 87
Email: budapest@missionart.hu
Web: www.missionart.hu

A MissionArt Galéria idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját. 1990-től azonos hangsúllyal foglalkozik kortárs, nagybányai és a klasszikus modern festészettel. A galéria alapítói és egyben tulajdonosai, Jurecskó László és Kishonthy Zsolt művészettörténészek, igazságügyi szakértők, akik bíznak abban, hogy tevékenységük hozzájárul a huszadik századi magyar és a kortárs képzőművészet széleskörű megismeréséhez, ahhoz, hogy a művészetek egyre közelebb kerüljenek életünk ünnepeihez és hétköznapjaihoz. Vallják, hogy a szakértelemmel kiválogatott alkotásokat közvetítő műkereskedelem olyan határterület a kultúra és a gazdaság között, amely képes együtt látni a szellemi és az anyagi értékeket, összhangot teremteni a művészetek élvezete és a „befektetői” biztonság között. Az eltelt harminc év a közel 240 kiállításon kívül több mint 35 könyvet, katalógust, illetve 340 újságcikket, rádió- és tv-riportot eredményezett, az utóbbi években pedig számos, nagysikerű művésztelep szervezése gazdagította a Galéria sokoldalú tevékenységét.

 Nemzetközi vásárokon való részvétel:

  1. Art Forum Berlin
  2. 1999., 2000., 2001. Cultura, Basel
  3. 2004., 2005., 2006. Antik Enteriőr, Plug (2006), Budapest
  4. 2007., 2008., 2009., Budapest Art Fair
  5. kunStart Bolzano
  6. 2010., 2011., 2012., 2017, 2018, 2019 Art Market Budapest
  7. 2019 Antik and Art Budapest

1184 Budapest, Reviczky Gyula utca 9-11.

Telefon: Moravcsik Zoltán: +36 30 391 38 01
Email: moravcsikzoltan@gmail.com
Web: www.facebook.com/moravcsikart/

Egyedi bútorok készítésével megvalósítjuka tervezők által megtervezett, illetve a megrendelők által megálmodott bútorokat, az egyszerűtől a designos, trendi stílusig bezárólag.

1055 Budapest, Balaton utca 8.

Telefon: +36 475 60 00
Email: info@nagyhazi.hu
Web: www.nagyhazi.hu

A Nagyházi Galéria egyike a Magyarországon legrégebben működő régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak, immáron 25 éve vagyunk jelen a műtárgypiacon. A régiségek és műtárgyak legszélesebb kínálatát forgalmazzuk, profilunkba a régi mesterek művein túl a 19-20. századi festmények, grafikák, bútorok, szőnyegek, művészeti tárgyak is beletartoznak, csakúgy, mint az ezüstök, ékszerek és keleti tárgyak. A magyar műkereskedelemben egyedülálló módon népművészeti tárgyak aukcionálásával is foglalkozunk. Célunk, hogy az általunk forgalmazott festmények és műtárgyak időtálló értéket képviselve váljanak egy-egy gyűjtemény vagy enteriőr részévé. A Nagyházi Galéria sikerét művészettörténész, műtárgybecsüs és restaurátor szakembereink felkészültsége és hozzáértő, megbízható munkája szavatolja.

1055 Budapest Falk Miksa u. 28.

Telefon: +36 1 269 01 06
Email: info@nautilusantik.com
Kapcsolattartó: Kovács István +36 30 965 87 55

A galéria profilja elsősorban kvalitásos magyar festők műveinek adás-vétele, valamint ehhez kapcsolódóan nívós műtárgyak, ezüstök, bronzszobrok, üvegek, Zsolnay kerámiák, ikonok, porcelánok bemutatása, ill. adás-vétele.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 28.
Telefon: +36 1 212 31 56

1024 Budapest, Szilágyi E. fasor 3.
Telefon:+36 1 302 86 96

Email: info@nemesgaleria.hu

A Nemes Galéria fő profilja a 19-20. századi magyar festmények és grafikák adás-vétele, kiállítása, valamint folyamatosan megtalálhatók kínálatában 17-20. századi külföldi mesterek alkotásai, illetve különleges műtárgyak.
Elméleti és gyakorlati tapasztalataink segítségével arra törekszünk, hogy értékes, átlátható, szakértő szolgáltatást nyújtsunk a gyűjtőközönség számára.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.

Email: volenteva@gmail.com
Web: www.mullerarpad.com
Facebook: www.facebook.com/NEODECO12

Art Deco, Bauhaus, Retro korabeli design tárgyak.

1056 Budapest, Irányi utca 7.

Telefon:
 +36 70 329 82 13
Email: operaantikvitas@gmail.com
Web: www.antikekszer.com

A Opera Antikvitás 2013-ban nyílt, Budapesten a belváros szívében található.
Egyedülállóan régi és antik ékszerek értékesítésével és felvásárlásával foglalkozunk.
Kínálatunkban a 19.századi ékszerek a Szecessziós és Art deco ékszerek szerepelnek, de ma már nem ritka a Vintage kategória sem
Az értékesítés mellett foglalkozunk tanácsadással, értékbecsléssel, ékszer restaurálással ,ékszer javítással is.
Emellett időszakos aukciót is rendezünk amire folyamatosan vesszük át a felkínált ékszereket.
Felvásárláskor készpénzes vételre vagy bizományosi értékesítésre is van lehetőség.

Gombozott, kárómintás, királyi. Bárhogy is nevezzék csodálói, a Chesterfield stílus a mai napig az egyik legkedveltebb, időtálló bútor dizájn.
Dinamikusan fejlődő, fiatal cégünk mögött egy igazi bútorkereskedő család mestersége áll.
Az Oros Sofa fő célja megőrizni ezt a tradíciót és értéket teremteni vásárlóinak, akik számára nélkülözhetetlen a minőség és a komfort ízléses harmóniája. Kompromisszumot nem ismerve ragaszkodunk a hagyományos, több száz éve bevált kézi gyártáshoz. Minden egyes darab gondos odafigyeléssel készül – az erős bükkfa vázat precíz hajtásokkal díszített, feszesre gombozott elsőosztályú marhabőr fedi, mely a legapróbb részletig az angol eleganciát tükrözi.

Az érdeklődők standunkon inspiráló enteriőrben ismerkedhetnek az angol Chesterfield formatervezés klasszikusaival és kipróbálhatják vajpuha antikolt hatású egészbőr foteleink és kanapéink válogatott darabjait.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.

Telefon:
+36 30 960 65 55
Facebook:
facebook.com/pages/Retroom-Interior

RETROOM INTERIOR / MID-CENTURY MODERN
Egy újabb stílus, itt a Mid-Century Modern.
A Retroom Interior kifejezetten az olasz designe szerelmeseinek született.
”Személyes kedvencem ez a korszak! Lenyűgözőnek találom az ötvenes-hatvanas években készült bútorokat és tárgyakat, amelyek híres olasz tervezők munkái. Időtállók és igazi design klasszikusok.”
Ismerhetnek közülük néhányat, de a Retroom Interiorben még közelebb kerülhetnek ehhez a korszakhoz.
Különleges kínálatunkban megjelennek még CINTHYADICTATOR vendégművészünk által megálmodott  egyedi, ’neoretro’ képek is.
A művész merész és különlegesen látásmódjával készült alkotások még izgalmasabbá teszik a luxus enteriőröket.
Schanko Krisztina
Interior Designer

Budapest V. kerület, Nagysándor József utca 3.

Telefon: +36 1 269 0821
Mobil: +36 30 924 7890
Web: http://www.restauratormuhely.hu
Email: showroom@restauratormuhely.hu

Showroom két éve működő galéria,mely Schindler András és Szabó Károly együttműködése.

Elsősorban magyar egyedi és sokszorositott grafikák bemutatása a fő érdeklődésük.

2017-2020 között több kiállitást szerveztünk Nádler István,Fajó János,Kassák Lajos,Gross-Bettelheim Jolán,Zalavári József,Tóth György műveiből. Az Antik and Art kiállitáson másodszor is jelen leszünk. Az idei évben (a tavalyi eklektikus válogatás után) magyar művészek sokszorositott műveiből mutatunk be válogatást:Fajó János,Konok Tamás,Vasarly Victor,Gellért B. ,Rodolf Herve,…

A galéria a belváros szivében ,a V. kerület,Nagysándor József utca 3 alatt található meg.

Suri Imre
Telefon: +36 20 934 63 41

Web: www.suriart.com

Hullan Bea 
Bea autodidakta festő, aki saját szemén és lelkén szűri át a világot, és vetíti vászonra. Gyerekkora óta fest, 2014 óta pedig már ez is a hivatása. Az első időszakában tájképeket festett. Stílusa ekkor még összetett, hisz munkáit áthatja a szürrealizmus és néhol a kubizmus, de egyre inkább kialakul a saját kifejezésmódja. Folyamatos fejlődése már táj és városképein is megfigyelhetőek, nem véletlen, hogy ennek az időszaknak a képei mind gyűjtők tulajdonaiba kerültek. Női portrékat 2016-tól fest, mert gondolatait és érzéseit ezen keresztül tudja a legjobban átadni. Ezek az alkotásai, amelyek már méreteiknél fogva is impozánsok, szinte ráborulnak a nézőkre, és magukkal ragadják saját világukba. 
Milyen nőkről szólnak a képek? Maiakról. Modernekről. Régiekről és újakról, kortalanokról. Nőkről, akiknek az arca tele van érzelmekkel. Akik tele vannak gondolatokkal. Akiknek olvasunk a tekintetében, és akik tekintetéből történetek elevenednek meg. Nőket fest, akiket ismerünk, vagy akikről azt hisszük, hogy ismerjük őket. Képeiből, egy ősi női energia gomolyog, és tudatosan vagy tudattalanul, de mindegyik női karaktere egy-egy női arche-típus. Ott van az anya, a szerető, a harcos, vagy épp a házi tűz őrzője, de ahány érzés és érzelem átfuthat egy nő arcán, azt biztosan felfedezhetjük egy dacos vagy csábító tekintetben vagy egy lefelé görbülő szájban. Bea női különböző karakterűek, korúak és identitásúak. De van bennük ami közös, hogy mindegyikük átment a Hullan Bea szűrőn és ezért Bea nőiségén keresztül kerülnek vászonra. A képeket szemlélő nők pedig, magukra ismernek, egy-egy tekintetben, érzésben, történetben. Hullan Bea női portrékból álló kiállítása immár több mint 30 csodás női karaktert számlál.
Nagyobb kiállításai mellett olykor belefuthatunk Beával egyéjszakás kalandokba, amikoris a tárlat csak egyetlen éjszaka elérhető és megtekinthető.

 

Eddigi nagyobb kiállításai:
2013 Budai Vár,
2014 Lambert Kastély Mór
2014 Árkádia Hotel Budapest
2014 Art of Life Bécs-Wien
2014 Avenue Gardens Budapest
2015 Művelődési Kp. Balatonfűzfő
2015 Rátkay Klub Budapest
2015 Titok Galéria Budapest
2015 Magnet ház Budapest
2015 Dunapart Galéria Budapest
2015 Klauzál Ház Budapest
2016 Magnet Ház Budapest
2016 KMO Galéria Budapest
2017 Magnet Ház Budapest
2017 Lóvasút Végállomás rendezvény központ Budapest
2018 A La Maison Budapest
2018 Hegyvidék Galéria Budapest
2019 KMO Galéria Budapest
2019 Deák Palota Budapest

1043 Budapest, Kiss Ernő utca 3/A.

 

Kontakt: László Zsuzsanna, értékesítési vezető
Telefon: +36 30 486 44 10 / +36 30 878 30 62
Web: www.theancienthome.com
Email: contact@theancienthome.com
Facebook: https://www.facebook.com/theancienthome/

A The Ancient Home Kft. műmárvány és műkő szobrok, kerti szobrok, mellszobrok és domborművek széles választéka mellett, kínál többek között faliszőnyegek, ókori görög vázák, római kerámiák és üvegek kézzel készített másolatait, mozaikokat, illetve klasszikus stílusú bútorokat és egyéb dekorációs tárgyakat. Minden termékünk európai műhelyek szakembereinek munkája.

Vállalkozásunk elsősorban online webáruházként működik nagyrészt ingyenes házhozszállítással, de termékeink kiváló minősége megtekinthető budapesti kiállítótermünkben. Budapesti központunkból a világ minden tájára szállítjuk termékeinket Ausztráliától az Egyesült Államokig.

1053 Budapest, Henszlmann Imre utca 3. 

Telefon: +36 30 722 19 49
Web: www.trpz.hu
Email: info@trpz.hu
Facebook: https://www.facebook.com/trapezgaleria
Instagram: instagram.com/trapezgallery

TRAPÉZ egy fiatal, kortárs művészeti tér Budapest szívében. Fő profilja a különféle médiumok széles skáláját felvonultató nemzetközi kortárs művészet bemutatása, olyan megalapozott vagy épülőben lévő művészeti praxisok támogatása, amelyek az elkötelezett kutatás és a dinamikus kísérletezés határterületeit járják körül. A galéria kiállításai új művészeti produkciók létrehozására teremtenek alkalmat. A klasszikus kiállítótér nyújtotta lehetőségek megragadására és az ezek felfüggesztésére épülő, kísérletibb projektek hasonlóképpen fontos szerepet kapnak a programban.

1053 Budapest, Magyar utca 26.

Telefon: +36 1 337 05 84
Email: galeria@vintage.hu
Web: www.vintage.hu
Facebook: www.facebook.com/vintagegaleriabudapest
Instagram: www.instagram.com/vintage.hu

Az 1997-ben alapított Vintage Galéria magyar és nemzetközi képzőművészeket, fotográfusokat mutat be. A galéria programja a modernizmus alkotói (André Kertész, Kinszki Imre, Moholy-Nagy László), az 1965-1989 közötti időszak neo-avantgarde és konceptuális művészete (Attalai Gábor, Hajas Tibor, Maurer Dóra), valamint kortárs alkotók (Andreas Fogarasi, Ősz Gábor, Szabó Dezső, Szíj Kamilla) bemutatására fókuszál. Célunk, hogy a Vintage kiállítói és kiadói programja aktív részese legyen a hazai és nemzetközi szakmai párbeszédnek.
//
Vintage Galéria is an art gallery founded 1997 in Budapest. Vintage exhibits and represents Hungarian as well as international artists. The gallery program focuses on modernism 1919-1939 (André Kertész, Imre Kinszki, László Moholy-Nagy), conceptual art 1965-1989 (artists of the Eastern-European neo-avantgarde: Gábor Attalai, Tibor Hajas, Dóra Maurer) and a younger generation of contemporary artists (Andreas Fogarasi, Gábor Ősz, Dezső Szabó, Kamilla Szíj). We aspire with the exhibition and publication programme of Vintage Galéria to be an active participant in both the Hungarian and international professional discourse.

1061 Budapest, Vasvári Pál u. 1.

Telefon: +36 1 787 58 66
Web: www.viltin.hu
Web2artsy.net/viltin
Email: hello@viltin.hu
Facebook: https://www.facebook.com/viltingaleria/
Instagram:  https://www.instagram.com/viltingaleria/

A VILTIN Galéria fókuszában a hagyományos médiumok újraértelmezését célzó posztkonceptuális törekvések állnak. A festészet, szobrászat és installáció műfajaiban kibontakozó nemzetközi absztrakt és konceptuális vonatkozású alkotói pozíciók alkotják programjának gerincét.

VILTIN’s focus lies on the post-conceptual ambitions to reinterpret the traditional media. International positions of abstraction and concept-based art in the areas of painting, sculpture, installations have maintained a continuous presence in the program of the gallery.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 30.

Telefon:
+36 1 312 20 71
Email: info@viragjuditgaleria.hu  
Web: www.viragjuditgaleria.hu

A Virág Judit Galéria és Aukciós ház fő profilja a XIX. és XX. századi kvalitásos magyar festmények és szecessziós Zsolnay kerámiák forgalmazása, bemutatása. A Galéria évente három aukciót rendez, ahol a korlátozott tételszám és a szigorú válogatás biztosítja a színvonalas anyagot és a pergő ritmusú árveréseket. A galéria reprezentatív kiállítótermeiben tematikus, exkluzív kiállítások várják ingyenesen a látogatókat, gyűjtőket. A Galéria feladatának tekinti a hiánypótló monográfiák és kiadványok megjelentetését, valamint részt vállal hasonló kiadványok létrehozásában és szponzorálásában.

7621 Pécs, Király utca 29-31.

Zsdrál Márkó
Telefon:
+36 30 312 45 05
Email:
markozsdral@gmail.com

Zsdrál Veszna
Telefon: +36 30 357 27 82
Email:
csakneked86@gmail.com

A Zsdrál Design & Art egy pécsi házaspár, Zsdrál Márkó és Zsdrál Veszna jóvoltából működik azzal a szándékkal, hogy főképp pécsi kötődésű alkotókat mutasson be és, hogy többnyire iparművészetként aposztrofált műfajokat is népszerűsítsen.
A galéria profilja többek között kvalitásos keramikusművészek képviselete, amely a galéria vezetőinek múltjából fakad: magángyűjteményeket építettek fel Zsolnay-kerámiákból, és segítettek ügyfeleiknek minőségi enteriőrök kiépítésében.
A minőséghez való vonzalom később a kortárs művészet szeretetével egészült ki, így a jelen kollekcióban konkrét, geometrikus és lírai absztrakt fesmények valamint szobrok is megtalálhatók.
A tulajdonosok számára fontos, hogy az általuk képviselt művészek munkái megállják a helyüket a külföldi és belföldi műtárgypiacon egyaránt.
A 2019-es Art Market Budapesten és a S/ALON Budapesten is bemutatkozhattak, Pécsett pedig remek fogadtatással és jó visszajelzésekkel nyitották meg a Zsdrál Design & Art-ot 2019 tavaszán.